Oferim pachete de servicii pe tematici precum educație globală, sustenabilitate, drepturile omului.

Pentru că activăm în domeniul educației non-formale și ne-am format de-a lungul anilor pe mai multe metode și tematici, vrem să dăm mai departe din expertiza și experiența noastră.

Cu o experiență de 15 ani în spate, A.R.T. Fusion s-a implicat în acțiuni de educație non-formală atât în școli, cât și în companii. Printre atelierele desfășurate, câteva relevante în parteneriat cu actori din mediul privat au fost: acțiuni de voluntariat corporate de ecologizare a Parcului Național Văcărești cu angajați EA Games Romania în parteneriat cu Provobis, în anul 2019, ateliere de formare pentru profesori în metode creative de predare, pentru părinți, pentru dezvoltarea competențelor de comunicare și relaționare, dar și pentru elevi, cu privire la orientare vocațională și mentorat, în parteneriat cu OMV Petrom, în 2018.

Metodele pe care le folosim și în prezent au fost, de asemenea, date mai departe în diverse comunități, în cadrul altor proiecte în parteneriat cu actori ai societății civile și cu mediul privat. Spre exemplu, în anul 2017, am organizat ateliere de teatru forum în parteneriat cu organizația comunitară CONCORDIA, printr-o finanțare a LIDL, în proiectul „Școala pentru viață”. În același an, am dezvoltat și susținut ateliere în parteneriat cu PACT, pe tematici precum inteligență emoțională, dezvoltare personală, violența în cuplu și consecințele sale sau managementul conflictului, având sprijinul AVON în proiectul „Inspirație pentru viitor”.

Formatul atelierelor de educație globală, o componentă care se regăsește și în manifestul artfuzionist – pentru că avem grijă de planetă -, abordează tematici generale precum interdependențe globale, consum responsabil de resurse, stil de viață durabil, cetățenie globală, iar activitățile sunt adaptate fiecărui grup țintă. Grija față de oameni o adresăm prin susținerea de ateliere și training-uri pe problematici care țin de diversitate, incluziune, violență și egalitate de gen sau hărțuire și discriminare la locul de muncă.

Pentru toate aceste servicii pe care le oferim, ne-am setat ca obiective de învățare să:

Contribuim

la creșterea nivelului de cunoștințe în subiecte precum sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu;

Contribuim

Contribuim la dezvoltarea unei atitudini de responsabilitate cu privire la sustenabilitate și stil de viață sănătos în rândul tinerilor

Ne pasă

de oameni, comunități și planetă

Contribuim

Contribuim la stimularea gândirii critice și a responsabilității civice.

Tu ce fel de companie reprezinți?

Reprezinți

o companie care are nevoie de politici organizaționale sustenabile și care vrea ca angajații săi să adopte un stil de viață mai sustenabil?

Iată cum poți face asta

Reprezinți

o companie care are nevoie de politici organizaționale incluzive, non-discriminatorii și care vrea ca angajații săi să fie mai informați cu privire la fenomene de discriminare sau hărțuire, inclusiv la locul de muncă?

Iată cum poți face asta

Reprezinți

o companie care vrea să adreseze și să medieze anumite situații cu potențial de conflict printr-o metodă de teatru forum?

Iată cum poți face asta

Reprezinți

o companie care vrea să investească în educația copiilor, în metode de educație non-formală cu privire la responsabilizarea socială a acestora?

Iată cum poți face asta