The Other Perspective

Acest propiect presupune crearea unui spațiu de împărtășit bune practici și experiențe între organizații de tineret de pe două continente, în domeniul activismului pentru drepturile LGBTQ+ prin metoda Bibliotecii Vii.

Forum Theater – as tool to stimulate civic involvement

Prin acest proiect ce folosește metoda de Teatru Forum, a fost adresată tematica drepturilor omului și a (in)egalității de gen.

Cărți fără coperți

Prin această metodă de educație non-formală, deconstruim stereotipuri și prejudecăți.

Teatru pentru Diversitate

Acest proiect este centrat în jurul metodei de Teatru Ziar, având ca scop invitația la reflecție asupra unor probleme sociale și modul în care acestea sunt prezentate în media.

Using theatre to make politics

“Using Theatre to Make Politics” este un proiect care vizează capacitarea a șase organizații de tineret în ceea ce privește creșterea nivelului participării civice și implicării tinerilor în diverse procese democratice și de elaborare de politici.

You are the engine of change

Acest proiect a stimulat dezvoltarea unei rețele de multiplicatori ai Teatrului celor Opresați în diferite regiuni ale Europei și Africii.

Differences Challenge Assumptions

Proiectul adresează impactul globalizării, creșterea mișcării de migrație, schimbări culturale, dezvoltarea unor subculturi, lipsa de coerență în politicile publice..

Pornește motorul schimbării în comunitatea ta

Gradul scăzut de participare civică a tinerilor din zone şi medii defavorizate a fost problema abordată în proiect, cu scopul de a crește gradul participării civice.

You are part of this world, be part of its future

Proiectul a adus laolaltă șase ONG-uri din șase țări diferite, care au experiență în educație globală și împreună au ajuns la peste 6000 de beneficiari direcți.

World’s future in your actions

Acest proiect a fost creat în contextul nevoii de cooperare Nord-Sud între structurile de tineri ale societății civile, unde schimburile de practici și inițiativele comune nu primesc suficient sprijin.