Viitor prin acțiune

Acest proiect este centrat în jurul dezvoltării de competențe personale și profesionale pentru adoptarea unui stil de viață sustenabil.

InclusiOFF – Let’s turn it ON

Scopul principal al proiectului este de a împuternici lucrătorii de tineret și tinerii de a fi competenți în abordarea excluziunii sociale. 

Cărți fără coperți

Prin această metodă de educație non-formală, deconstruim stereotipuri și prejudecăți.

Teatru pentru Diversitate

Acest proiect este centrat în jurul metodei de Teatru Ziar, având ca scop invitația la reflecție asupra unor probleme sociale și modul în care acestea sunt prezentate în media.

Using theatre to make politics

“Using Theatre to Make Politics” este un proiect care vizează capacitarea a șase organizații de tineret în ceea ce privește creșterea nivelului participării civice și implicării tinerilor în diverse procese democratice și de elaborare de politici.

You are the engine of change

Acest proiect a stimulat dezvoltarea unei rețele de multiplicatori ai Teatrului celor Opresați în diferite regiuni ale Europei și Africii.

In the footsteps of a migrant

Acest proiect aduce un instrument pentru a contesta și combate stereotipurile, rasismul, xenofobia și polarizarea în societățile europene.

Împreună pentru o viață mai bună

Contribuția proiectului la îndeplinirea obiectivului se va realiza prin reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie din comunitatea marginalizată Vărăști.

Embody Change

Proiectul le permite participanților să lucreze la nivel internațional prin dezvoltarea competențelor lor în conformitate cu modelul de competență internațional al formatorilor.

Animate the Global Change

Acest proiect a oferit lucrătorilor/lucrătoarelor de tineret din țările europene și africane, oportunitatea de a explora mai profund subiectele globale.

Through the Lens of the Other

Proiectul își dorește să contribuie la formarea unei societăți europene tolerante față de grupurile vulnerabile, marginalizate și oprimate.

Educația Globală, mai aproape de oameni

Tu ce-ai făcut în weekend, din grijă pentru planetă?

Poți să fii cine vrei tu, gen

Tu cine vrei să fii? Și cum îi ajuți pe oamenii din jurul tău să fie cine vor ei?

Vărăști și ale sale povești

Despre o lume care e tot a noastră. Și care nici măcar nu-i atât de departe de agitația urbană.