Ne-am adunat din nou pentru a învăța despre un viitor prin acțiune.

Vara asta au avut loc ultimele două cursuri din cadrul proiectului „Viitor prin Acțiune”, unde am vorbit și mai aprofundat despre cum putem crea schimbări la nivel local, în comunitățile noastre, pentru a ne asigura că Agenda 2030 este implementată în România.

Ne-am bucurat să ne revedem la Brașov cu oamenii care fac parte din rețeaua națională, să povestim despre ce am mai făcut de la ultima întâlnire și să creăm un nou context de învățare, care să fie potrivit pentru nevoile lor. La finalul zilelor petrecute împreună, toată lumea a plecat motivată de la curs: „Îmi doresc să am o influență în comunitatea mea și cred că este necesară o schimbare în comportamentul nostru, al tuturor.”, ne-a spus o participantă.

„Participanții și participantele sunt entuziasmați/entuziasmate pentru ce urmează să facă, ne-am uitat foarte aplicat pe partea de advocacy la nivel de școli, centre și instituții locale, iar foarte multe dintre fricile identificate la ultima întâlnire au fost deja depășite. Oamenii sunt mai încrezători că pot să vorbească cu autoritățile și să facă schimbări în comunitățile lor, ceea ce este extraordinar.”, spune Victoria, coordonatoarea proiectului.

_

Proiect derulat de Asociația A.R.T. Fusion în parteneriat cu Organizația Națională Cercetașii României și Fundația Noi Orizonturi și beneficiază de o finanțare în valoare de 234615 € prin programul Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.