3,5% din grijă pentru oameni și planetă

Dacă îți plac proiectele noastre, tematicile și metodele pe care le folosim pentru a contribui la dezvoltarea comunităților prin oferirea de contexte de educație non-formale, dacă aderi la valorile pe care le promovăm și vrei să ne susții misiunea, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul datorat către Asociația A.R.T. Fusion.

Poți face asta, conform legislației în vigoare, dacă ești o persoană fizică și ai venituri sau alte tipuri de venituri impozabile: activități independente cu contracte pentru care impozitul se reține la sursă, chirii sau drepturi de autor în România, ai opțiunea de a redirecționa până la 3,5% din impozitul datorat către un ONG. Acest impozit este aferent anului trecut și a fost plătit deja statului iar redirecționarea sa nu implică niciun cost suplimentar din partea ta. 

Formularele au fost completate cu datele noastre în format electronic și poți opta pentru a redirecționa acest impozit timp de un an sau timp de doi ani. După ce alegi perioada de timp și descarci formularul, e nevoie să completezi secțiunea I de informații (adică datele de identificare a contribuabilului) cu datele tale personale și apoi să semnezi în stânga, în josul paginii. 

Formular-230- 1 an 

Formular-230 – 2 ani

După ce completezi, ne poți trimite documentul scanat sau fotografiat pe office@artfusion.ro, iar mai departe, noi îl depunem în numele tău. Sau, tot online, poate fi trimis direct prin serviciul online ANAF Spațiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică. 

Dacă preferi să îl trimiți în format fizic, formularul tău trebuie să ajungă fie la noi, pe Strada Marin Serghiescu 14, etaj 1, apartament 6, sector 2, București, fie direct la organul fiscal de care aparții conform adresei din buletin.

Cei 3,5% de la tine vor fi folosiți pentru a ne ajuta să ne ocupăm de cele două direcții de activitate, responsabilitatea socială și responsabilitatea globală prin metode de educație non-formală, precum Teatrul celor Opresați, Biblioteca Vie, campanii stradale și Educație Globală.

Pentru orice curiozități, nelămuriri sau probleme poți întâmpina, suntem la un mail distanță. Ne găsești tot la adresa de mai sus, office@artfusion.ro.

Mulțumim că iei parte la schimbare.