Membri fondatori

Andreea-Loredana Tudorache

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber!

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber! Începand cu anul 2003 mi-am dezvoltat diferite competențe prin colaborarea cu nenumărate organizații și rețele din societatea civilă de pe 3 continente. Am avut diferite roluri: voluntară pentru orice sarcina necesară, facilitatoare, coordonatoare, consultantă, etc. și toată această experiență se reflectă în ceea ce fac și în A.R.T. Fusion în momentul de față. Sunt una din membrele fondatoare și acum mă implic în asociație pe partea de dezvoltare strategică, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative/de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele noastre internaționale sau locale. Ariile de acțiune și tematice care mă atrag cel mai mult sunt educația globală, metodele teatrului celor opresați, campaniile stradale, gândirea critică, diversitatea în toate formele ei și cooperarea intercontinentală.

Laura Pissea

În anul 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secţia Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti, Laura este membru fondator al Asociaţiei A.R.T. Fusion şi colaborator în activitatea Departamentului PR. Activează în domeniul ONG-urilor ca voluntar încă din 2003 acumulând experienţă în animaţie şi teatru social și începând cu 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Carmen Marcu

Ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare.

Sunt o persoană directă, dar cu umor, ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare. Asta am făcut la asociație, am învățat. Sunt membră fondatoare şi Preşedinta A.R.T. Fusion din 2005. Am contribuit la managementul organizaţiei prin: scriere şi implementare de proiecte, atragerea de fonduri, dezvoltare organizaţională și strategii, reprezentare, realizare de manuale de Teatru Forum şi materiale de vizibilitate. Aduc cu mine o experienţă de 16 ani în domeniul non-guvernamental, având preocupări în promovarea bunelor practici în voluntariat (naţional şi internaţional), dezvoltarea de proiecte şi standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educaţie nonformală, Teatru Forum, scriere de proiecte, managementul voluntarilor, coaching și mentorat pentru tineret, formarea lucrătorilor de tineret) şi consultanţă în management organizaţional. Am studiat Psihologia și apoi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Am ocupat poziţia de Directoare Comunicare la Pro Vobis – CNRV şi am fost Vicepreşedinta Federaţiei VOLUM. Am avut ocazia să lucrez în domeniul administrativ, fiind pentru un an consilieră pentru Secretarul de Stat pentru Politici de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. În prezent, sunt formatoare în rețeaua ERASMUS+ și ESC, și implicată în diverse proiecte de consultanță și dezvoltare în educație, voluntariat și tineret. Cred cu tărie că schimbarea prin Teatrul celor Opresați este una profundă și că oamenii se pot împuternici pe ei înșiși atunci când sunt sprijiniți să ia atitudine.

Maria Butyka

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion.

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice - Babeș Bolyai Cluj-Napoca și absolventă de Masterat în domeniile Managementului de Proiect și Campanii de Comunicare - FJSC, București. În cadrul A.R.T Fusion am fost implicată foarte activ în primii 8 ani în cateva proiecte foarte dragi, precum Ești Spectator! Ia Artitudine, formări naționale și internaționale în Teatru Forum și proiectele de promovare a Bibliotecii Vii la nivel național în perioada 2009-2012. Sunt formator și Joker în metoda Teatru Forum și Biblioteca Vie.
Am o vastă experiență în domeniul educației nonformale, activând ca formatoare ANPCDEFP din 2007 și ca Directoare de Program și dezvoltatoare de resurse educaționale în cadrul Fundației Noi Orizonturi. Locuiesc în Băile Tușnad, de unde am dezvoltat inițiative locale cu A.R.T.Fusion precum Biblioteci Vii, tabere pentru copii, activități experențiale prin aventură în proiecte internaționale.

Radu Neagu

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice.

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice, cu o vastă experiență în ceea ce privește asigurarea de compoziții muzicale și un participant devotat al festivalurilor și campaniilor care îndeamnă la implicare: Formigine per la Pace, Are You A Spectator? Take ARTItude 2007-2008, FanFest 2007-2008, StufStock 2008, Verde STOP 2008. În decursul a 32 de ani, s-a făcut remarcat printr-o carieră în percuție, încercând să cânte de la vârsta de 15 ani. A cântat o vreme pentru Novocaine and Crize iar în prezent, este membru al DUTEVINO (toboșar) și al trupei LEMON (tobe, chitară, voce). Între 2007 și 2011, a lucrat ca și producător muzical și inginer de sunet pentru mai mult de 25 de proiecte muzicale (cântece și albume întregi), cu peste 15 artiști români și străini, în cadrul LEMON STUDIOS.

Denisa Ionescu

În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Sunt ONGistă și psihoterapeută, o călătoare și o exploratoare de culturi.
Mă bucur și sunt mândră că mă număr printre cei 7 membri fondatori ai A.R.T. Fusion. Am o experiență de 16 ani în sectorul neguvernamental, timp în care am avut ocazia să iau parte la dezvoltarea de programe educaționale și sociale, programe de dezvoltare a sectorului nonguvernamental, la nivel național și european. În A.R.T. Fusion am contribuit în primii ani la implementarea Teatrului Forum în România, ca metodă de intervenție și schimbare socială. Am fost formatoare și actriță de teatru forum, coordonatoare de voluntari. Ulterior, contribuția mea s-a concentrat pe activități de atragere de fonduri (scriere de proiecte), mentorat și dezvoltare strategică. Din 2003 mă implic activ în diferite organizații neguvernamentale la nivel național și european. Am avut oportunitatea să colaborez, în calitate de voluntară, coordonatoare programe și ofițer de granturi cu organizații diverse din România (Fundația Principesa Margareta, Fundația Noi Orizonturi, Fundația Soros, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile). În 2014 m-am mutat la Bruxelles unde am condus până în 2017 ENNA, o rețea europeană de organizații neguvernamentale. În 2017 am decis să îmi urmez profesia de bază, cea de psiholog și psihoterapeut. Am rămas însă aproape de ‘sector’, de societatea civilă, și am continuat să mă implic în calitate de membru al grupului Cercul Donatorilor Bruxelles, un grup care are ca misiune conectarea românilor din diasporă cu organizații și inițiative din România.
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu licență în Psihologie (Universitatea București) și am un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA). Am formare în consiliere și psihoterapii scurte, terapia familiei, cuplului și copilului, si psiho-traumatologie. În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Mihai Marcu

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion.

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion, colaborator în activitățile artistice, cu experiență în asigurarea de compoziții muzicale și interpretare, având participări în festivaluri și campanii de atitudine: Ești Spectator? Ia ARTitudine, FânFest, Formigine per la Pace, Nipiia RockFestival (Groenlanda). Mihai are o vastă experiență în domeniul muzicii, a fost membru în formațiile DUTEVINO și LEMON, iar în prezent activează în calitate de producător și membru în formația EYEDROPS. În acelasi timp, este voice-over în campanii de publicitate și de tip social, sound-designer și producător materiale video și audio, muzică pentru spoturi publicitare și filme.