Echipă

Andreea Oglagea

Proaspăt venită în țară după 6 ani petrecuți în străinătate, mi-am găsit locul în echipa A.R.T. Fusion din decembrie 2018.

Proaspăt venită în țară după 6 ani petrecuți în străinătate, mi-am găsit locul în echipa A.R.T. Fusion din decembrie 2018, responsabilă de două proiecte europene pentru tineri. Studiile în Relații Internaționale și Migrație le-am terminat în Marea Britanie, unde am lucrat și cu Crucea Roșie din Londra și am făcut voluntariat atât în cadrul universității cât și în afară, în Tunisia și Egipt. Înainte să decid să mă întorc acasă, am lucrat într-o organizație europeană în Paris în domeniul managementului de proiecte europene și la o școală de limbi străine în Cairo. Când nu sunt la birou, mă puteți găsi la cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană al SNSPA, traininguri, workshopuri în cadrul Programului 3 al Active Citizens Fund și acțiuni pe care le organizez în cadrul Global Shapers Hub București. Timpul ce mai ramane îl petrec călătorind, redescoperind România și citind.

Alex Tomescu

Sunt facilitatoare de Teatru Forum și multiplicatoare de metode pentru dezvoltarea și implementarea de campanii stradale.

Fac voluntariat constant din 2012 și plănuiesc să continui cu voluntariatul chiar și acum când fac parte din echipa A.R.T. Fusion. Până să ajung la A.R.T. Fusion, am avut o groază de joburi, de la operator interviu pentru firme de marketing și research, la barman în Centrul Vechi vreo doi ani, de la agent de turism 3 luni, la vânzător în Cora pentru o zi, asistent producție evenimente, concerte, festivaluri la Asociația Star Education până acum o lună. Ca pregătire profesională, am terminat ASE, CSIE, specializarea Cibernetică. Sunt, de asemenea, facilitatoare de Teatru Forum generația 2.0 și multiplicator de metode pentru dezvoltarea și implementarea de campanii stradale (metodele sunt: Teatru Imagine, Teatru de stradă, animație stradală, Bibliotecă Vie, etc). În timpul liber îmi place să zbor cu planorul, să fac drumeții pe munte și să înot.

Denise Matu

Cea mai mare parte a studenției am petrecut-o îndrăgostindu-mă iremediabil de sectorul ONG, fără de care nu mi-aș putea închipui viața.

Am pășit pe drumul voluntariatului destul de târziu, în primul an de facultate, puțin timidă, dar tare hotărâtă îmbrățișez toate oportunitățile pe care le-aș fi putut întâlni. Ușor, ușor mi-am dat seama că voluntariatul devenise pentru mine un stil de viață, iar ong-urile studențești un mijloc de a învăța despre drepturi, comunitatea universitară, dar și de a avea prieteni în toate colțurile tării. Cea mai mare parte a studenției am petrecut-o îndrăgostindu-mă iremediabil de sectorul ONG, fără de care nu mi-aș putea închipui viața. Întâlnirea cu domeniul fundrising-ului a fost una neașteptată, iar acum când privesc în urmă aș putea spune că el m-a ales pe mine, nu eu pe el. Însă, aria mea de interes cuprinde mai multe domenii și sunt convinsa ca A.R.T. Fusion mă va ajuta să îmi îndeplinesc o parte din țelurile mele. Pe lângă ONG-ul studențesc din care am făcut parte, la baza dezvoltării mele stau atât Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin Programul 3 (mândră că sunt #trillenial), dar și Fundația Hospice Casa Speranței.

Cristina Simionescu

Cred foarte mult în puterea comunității, dar și în puterea fiecăruia dintre noi de a mișca lucrurile spre un mai bine general.

Din primul an de facultate, am fost implicată în proiecte educaționale, de dezvoltare durabilă sau comunitară și, de-a lungul timpului, am îmbrăcat rolurile de voluntară, asistentă de proiect, coordonatoare de proiect, educatoare și psihopedagoagă, în organizații și medii diverse, din țară și din Franța (European Youth Foundation), Tunisia și Germania (o școală democratică).
Am învățat, printre multe altele, importanța muncii în echipă, a organizării, dar și că provocările aduc cu ele oportunități. Cred foarte mult în puterea comunității, dar și în puterea fiecăruia dintre noi de a mișca lucrurile spre un mai bine general.
Îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr oameni și locuri și lucruri noi despre mine și ceilalți.

Maria Butyka

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion.

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice - Babeș Bolyai Cluj-Napoca și absolventă de Masterat în domeniile Managementului de Proiect și Campanii de Comunicare - FJSC, București. În cadrul A.R.T Fusion, am fost implicată foarte activ în primii 8 ani în cateva proiecte foarte dragi, precum Ești Spectator! Ia Artitudine, formări naționale și internaționale în Teatru Forum și proiectele de promovare a Bibliotecii Vii la nivel național în perioada 2009-2012. Sunt formator și Joker în metoda Teatru Forum și Biblioteca Vie.
Am o vastă experiență în domeniul educației nonformale, activând ca formatoare ANPCDEFP din 2007 și ca Directoare de Program și dezvoltatoare de resurse educaționale în cadrul Fundației Noi Orizonturi. Locuiesc în Băile Tușnad, de unde am dezvoltat inițiative locale cu A.R.T.Fusion precum Biblioteci Vii, tabere pentru copii, activități experențiale prin aventură în proiecte internaționale.

Monica Tudorache

Vreau să schimb lumea.

Visătoare, curioasă, feministă, activistă.
O înșiruire de cuvinte. Pentru că asta e ce fac eu aici, înșir cuvinte și vă povestesc despre ce minuni mai fac artfuzionistele. Îmi place să scriu povești despre oameni, iar aici mă ocup de comunicarea organizațională, să vă spun și vouă cine aduce magie în comunități și cum face asta.
Cred în schimbare, așa că m-am dus la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, cu gândul că o să învăț să schimb lumea după trei ani de studii. I-am terminat și pe următorii doi de master la aceeași facultate, un master cu un nume tare lung, Politicile egalității de șanse în context românesc și european, iar acum sunt doctorandă tot la aceeași facultate, pentru că mă pasionează subiecte precum participarea cetățenilor la viața publică și schimbări de jos în sus.
De-asta sunt și ONG-istă de câțiva ani, încerc să mă implic pe unde pot, cum pot, să dau o mână de ajutor la consolidarea societății (civile) românești. În ultimul an, am fost expert în egalitate de gen la Asociația Necuvinte, am participat la cursurile din programul #trillenials, am făcut voluntariat, am plecat în călătorii pe ape, cu capu-n nori, și m-am întors de fiecare dată acasă, în București, orașul de care sunt veșnic îndrăgostită. Poate din cauza străzilor întortocheate și misterioase. Alte mari iubiri în viața mea sunt marea și cuvintele. Preferatele mele au rămas cele despre cum vreau să schimb lumea.

Andreea-Loredana Tudorache

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber!

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber! Începând cu anul 2003, mi-am dezvoltat diferite competențe prin colaborarea cu nenumărate organizații și rețele din societatea civilă de pe 3 continente. Am avut diferite roluri: voluntară pentru orice sarcina necesară, facilitatoare, coordonatoare, consultantă etc. și toată această experiență se reflectă în ceea ce fac și în A.R.T. Fusion în momentul de față. Sunt una din membrele fondatoare și acum mă implic în asociație pe partea de dezvoltare strategică, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative/de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele noastre internaționale sau locale. Ariile de acțiune și tematice care mă atrag cel mai mult sunt educația globală, metodele teatrului celor opresați, campaniile stradale, gândirea critică, diversitatea în toate formele ei și cooperarea intercontinentală.

Carmen Marcu

Ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare.

Sunt o persoană directă, dar cu umor, ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare. Asta am făcut la asociație, am învățat. Sunt membră fondatoare şi Preşedinta A.R.T. Fusion din 2005. Am contribuit la managementul organizaţiei prin: scriere şi implementare de proiecte, atragerea de fonduri, dezvoltare organizaţională și strategii, reprezentare, realizare de manuale de Teatru Forum şi materiale de vizibilitate. Aduc cu mine o experienţă de 16 ani în domeniul non-guvernamental, având preocupări în promovarea bunelor practici în voluntariat (naţional şi internaţional), dezvoltarea de proiecte şi standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educaţie nonformală, Teatru Forum, scriere de proiecte, managementul voluntarilor, coaching și mentorat pentru tineret, formarea lucrătorilor de tineret) şi consultanţă în management organizaţional. Am studiat Psihologia și apoi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Am ocupat poziţia de Directoare Comunicare la Pro Vobis – CNRV şi am fost Vicepreşedinta Federaţiei VOLUM. Am avut ocazia să lucrez în domeniul administrativ, fiind pentru un an consilieră pentru Secretarul de Stat pentru Politici de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. În prezent, sunt formatoare în rețeaua ERASMUS+ și ESC, și implicată în diverse proiecte de consultanță și dezvoltare în educație, voluntariat și tineret. Cred cu tărie că schimbarea prin Teatrul celor Opresați este una profundă și că oamenii se pot împuternici pe ei înșiși atunci când sunt sprijiniți să ia atitudine.

Roxana Turcu

Mi-am descoperit pasiunea pentru domeniul schimbării sociale acum mai bine de 12 ani în A.R.T. Fusion.

Mi-am descoperit pasiunea pentru domeniul schimbării sociale acum mai bine de 12 ani în A.R.T. Fusion, unde am activat mai întâi ca angajată, apoi ca membră asociată în board și susținătoare entuziastă a echipei din birou. Una din pasiunile mele este să creez contexte de învățare care abordează corpul, mintea și inima prin diverse metode de educație contemplative și non-formale. Am dezvoltat un Program de wellbeing pentru oameni din ONG-uri care combină într-un mod inovativ : mișcarea corpului, metode orientate către natură și alte metode de învățare experiențială. Îmi place să fiu alături pas cu pas de cei care își doresc o transformare, ghidând oamenii și grupurile de persoane într-un proces de explorare personală.
Sunt absolventă a programului european de master MA Advanced Development in Social Work și sunt bucuroasă să fac parte din comunitatea Lifelong Dalai Lama Fellows, în urma programului organizat de Contemplative Sciences Center al Universității Virginia din SUA.

Denisa Ionescu

În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Sunt ONGistă și psihoterapeută, o călătoare și o exploratoare de culturi.
Mă bucur și sunt mândră că mă număr printre cei 7 membri fondatori ai A.R.T. Fusion. Am o experiență de 16 ani în sectorul neguvernamental, timp în care am avut ocazia să iau parte la dezvoltarea de programe educaționale și sociale, programe de dezvoltare a sectorului nonguvernamental, la nivel național și european. În A.R.T. Fusion am contribuit în primii ani la implementarea Teatrului Forum în România, ca metodă de intervenție și schimbare socială. Am fost formatoare și actriță de teatru forum, coordonatoare de voluntari. Ulterior, contribuția mea s-a concentrat pe activități de atragere de fonduri (scriere de proiecte), mentorat și dezvoltare strategică. Din 2003 mă implic activ în diferite organizații neguvernamentale la nivel național și european. Am avut oportunitatea să colaborez, în calitate de voluntară, coordonatoare programe și ofițer de granturi cu organizații diverse din România (Fundația Principesa Margareta, Fundația Noi Orizonturi, Fundația Soros, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile). În 2014 m-am mutat la Bruxelles unde am condus până în 2017 ENNA, o rețea europeană de organizații neguvernamentale. În 2017 am decis să îmi urmez profesia de bază, cea de psiholog și psihoterapeut. Am rămas însă aproape de ‘sector’, de societatea civilă, și am continuat să mă implic în calitate de membru al grupului Cercul Donatorilor Bruxelles, un grup care are ca misiune conectarea românilor din diasporă cu organizații și inițiative din România.
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu licență în Psihologie (Universitatea București) și am un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA). Am formare în consiliere și psihoterapii scurte, terapia familiei, cuplului și copilului, si psiho-traumatologie. În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Ana-Maria Ilie

Din anul 2011 am intrat în contact cu A.R.T. Fusion şi de atunci nu ne-am mai despărțit.

Din anul 2011 am intrat în contact cu A.R.T. Fusion şi de atunci nu ne-am mai despărțit. Am început activitatea ca voluntară în echipa de promovare a Serviciului European de Voluntariat şi m-am alăturat pe parcurs şi altor evenimente şi proiecte susţinute de asociaţie. În martie 2013, am trecut la nivelul următor şi am început un stagiu de internship pe campania 2%. Finalul stagiului a culminat cu angajarea mea în A.R.T. Fusion. De atunci, lucrurile au evoluat firesc, de la coordonare proiecte și programe, la coordonarea asociației. După terminarea "mandatului" de 4 ani din rolul de Directoare Executivă, din septembrie 2020, am rămas aproape de asociație și cu implicare directă în anumite proiecte. Ca parcurs educațional formal, sunt absolventă SNSPA a Facultății de Ştiinţe Politice, specializarea Sociologie și a Masterului de Politici, Gen și Minorități, tot în cadrul SNSPA.

Raluca Mareș

Din 2010 mă numesc voluntară, un titlu la care aspiram în perioada adolescenței mai mult decât intrarea la liceu.

Din 2010 mă numesc voluntară, un titlu la care aspiram în perioada adolescenței mai mult decât intrarea la liceu. Mi-am început activitatea ca voluntară a Asociației Grupurilor Locale de Tineret- A.G.L.T., unde m-am format, am crescut și am căpătat competențe de animator socio-educativ. De atunci, lucrul cu copiii a căpătat un loc principal în activitatea mea, definindu-mi domeniul de activitate. A.R.T. Fusion a sosit după 7 ani activi de voluntariat, când a culminat cu angajarea mea pe postul de coordonator comunicare. După 3 ani, mi-am continuat activitatea coordonând activități și proiecte ale asociației :). Am finalizat studiile universitare ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială din București și studiile liceale cu specializarea educator- învățător din cadrul Colegiului Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” din Constanța. Vara sunt mereu călătoare, iarna și în restul timpului mă bucur de munți și de natură în toate formele ei. Adrenalina și cerul îmi dau încredere iar piesele de teatru și oamenii, inspirație.

Laura Muntean

“Gata Oricând!”. Îmi place să mă dedic total proiectelor din care fac parte și să caut soluții indiferent de provocare.

“Gata Oricând!”, de 14 ani sunt voluntar la Cercetașii României. În ultimii ani am devenit formatoare, lucrez cu tineri și adulți, oferind sprijinul necesar pentru a crea amintiri unice și autentice. Îmi place să mă dedic total proiectelor din care fac parte și să caut soluții indiferent de provocare. În timpul liber iubesc să vizitez locuri noi, să citesc și să mă (re)descopăr. Organizarea, simțul umorului și cifrele fac parte din viața mea indiferent de locul în care mă aflu.
Pe langa voluntariat, sunt studentă la Facultatea de Psihologie, București, pentru că vreau să aflu cine suntem și cum putem avea grijă de sufletul și mintea noastră.
Împreună, vreau să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să apreciem fiecare minut petrecut cu cei dragi.

Cristina Stan

Cristina a fost coordonatoare de proiecte în cadrul Asociatiei A.R.T. Fusion din 2008 până în 2011.

Cristina a fost coordonatoare de proiecte în cadrul Asociatiei A.R.T. Fusion din 2008 până în 2011, cand și-a întins aripile și a zburat către meleaguri britanice, unde a continuat să lucreze cu diferite organizații non-guvernamentale internaționale. Este absolventă în cadrul S.N.S.P.A., Facultatea de Științe Politice și masterandă în cadrul aceleiași facultăți a masterului de Politici, Gen și Minorități. Are o experiență de peste 10 ani în project management în mediul O.N.G. și corporatist, în diferite domenii cum ar fi arte, IT, media și publicitate. În prezent, Cristina se implică în asociație ca membru asociat în board cu experiență pe partea de consultant în cadrul a diferite proiecte.

Membri fondatori

Andreea-Loredana Tudorache

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber!

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber! Începand cu anul 2003 mi-am dezvoltat diferite competențe prin colaborarea cu nenumărate organizații și rețele din societatea civilă de pe 3 continente. Am avut diferite roluri: voluntară pentru orice sarcina necesară, facilitatoare, coordonatoare, consultantă, etc. și toată această experiență se reflectă în ceea ce fac și în A.R.T. Fusion în momentul de față. Sunt una din membrele fondatoare și acum mă implic în asociație pe partea de dezvoltare strategică, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative/de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele noastre internaționale sau locale. Ariile de acțiune și tematice care mă atrag cel mai mult sunt educația globală, metodele teatrului celor opresați, campaniile stradale, gândirea critică, diversitatea în toate formele ei și cooperarea intercontinentală.

Laura Pissea

În anul 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secţia Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti, Laura este membru fondator al Asociaţiei A.R.T. Fusion şi colaborator în activitatea Departamentului PR. Activează în domeniul ONG-urilor ca voluntar încă din 2003 acumulând experienţă în animaţie şi teatru social și începând cu 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Carmen Marcu

Ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare.

Sunt o persoană directă, dar cu umor, ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare. Asta am făcut la asociație, am învățat. Sunt membră fondatoare şi Preşedinta A.R.T. Fusion din 2005. Am contribuit la managementul organizaţiei prin: scriere şi implementare de proiecte, atragerea de fonduri, dezvoltare organizaţională și strategii, reprezentare, realizare de manuale de Teatru Forum şi materiale de vizibilitate. Aduc cu mine o experienţă de 16 ani în domeniul non-guvernamental, având preocupări în promovarea bunelor practici în voluntariat (naţional şi internaţional), dezvoltarea de proiecte şi standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educaţie nonformală, Teatru Forum, scriere de proiecte, managementul voluntarilor, coaching și mentorat pentru tineret, formarea lucrătorilor de tineret) şi consultanţă în management organizaţional. Am studiat Psihologia și apoi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Am ocupat poziţia de Directoare Comunicare la Pro Vobis – CNRV şi am fost Vicepreşedinta Federaţiei VOLUM. Am avut ocazia să lucrez în domeniul administrativ, fiind pentru un an consilieră pentru Secretarul de Stat pentru Politici de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. În prezent, sunt formatoare în rețeaua ERASMUS+ și ESC, și implicată în diverse proiecte de consultanță și dezvoltare în educație, voluntariat și tineret. Cred cu tărie că schimbarea prin Teatrul celor Opresați este una profundă și că oamenii se pot împuternici pe ei înșiși atunci când sunt sprijiniți să ia atitudine.

Maria Butyka

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion.

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice - Babeș Bolyai Cluj-Napoca și absolventă de Masterat în domeniile Managementului de Proiect și Campanii de Comunicare - FJSC, București. În cadrul A.R.T Fusion am fost implicată foarte activ în primii 8 ani în cateva proiecte foarte dragi, precum Ești Spectator! Ia Artitudine, formări naționale și internaționale în Teatru Forum și proiectele de promovare a Bibliotecii Vii la nivel național în perioada 2009-2012. Sunt formator și Joker în metoda Teatru Forum și Biblioteca Vie.
Am o vastă experiență în domeniul educației nonformale, activând ca formatoare ANPCDEFP din 2007 și ca Directoare de Program și dezvoltatoare de resurse educaționale în cadrul Fundației Noi Orizonturi. Locuiesc în Băile Tușnad, de unde am dezvoltat inițiative locale cu A.R.T.Fusion precum Biblioteci Vii, tabere pentru copii, activități experențiale prin aventură în proiecte internaționale.

Radu Neagu

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice.

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice, cu o vastă experiență în ceea ce privește asigurarea de compoziții muzicale și un participant devotat al festivalurilor și campaniilor care îndeamnă la implicare: Formigine per la Pace, Are You A Spectator? Take ARTItude 2007-2008, FanFest 2007-2008, StufStock 2008, Verde STOP 2008. În decursul a 32 de ani, s-a făcut remarcat printr-o carieră în percuție, încercând să cânte de la vârsta de 15 ani. A cântat o vreme pentru Novocaine and Crize iar în prezent, este membru al DUTEVINO (toboșar) și al trupei LEMON (tobe, chitară, voce). Între 2007 și 2011, a lucrat ca și producător muzical și inginer de sunet pentru mai mult de 25 de proiecte muzicale (cântece și albume întregi), cu peste 15 artiști români și străini, în cadrul LEMON STUDIOS.

Denisa Ionescu

În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Sunt ONGistă și psihoterapeută, o călătoare și o exploratoare de culturi.
Mă bucur și sunt mândră că mă număr printre cei 7 membri fondatori ai A.R.T. Fusion. Am o experiență de 16 ani în sectorul neguvernamental, timp în care am avut ocazia să iau parte la dezvoltarea de programe educaționale și sociale, programe de dezvoltare a sectorului nonguvernamental, la nivel național și european. În A.R.T. Fusion am contribuit în primii ani la implementarea Teatrului Forum în România, ca metodă de intervenție și schimbare socială. Am fost formatoare și actriță de teatru forum, coordonatoare de voluntari. Ulterior, contribuția mea s-a concentrat pe activități de atragere de fonduri (scriere de proiecte), mentorat și dezvoltare strategică. Din 2003 mă implic activ în diferite organizații neguvernamentale la nivel național și european. Am avut oportunitatea să colaborez, în calitate de voluntară, coordonatoare programe și ofițer de granturi cu organizații diverse din România (Fundația Principesa Margareta, Fundația Noi Orizonturi, Fundația Soros, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile). În 2014 m-am mutat la Bruxelles unde am condus până în 2017 ENNA, o rețea europeană de organizații neguvernamentale. În 2017 am decis să îmi urmez profesia de bază, cea de psiholog și psihoterapeut. Am rămas însă aproape de ‘sector’, de societatea civilă, și am continuat să mă implic în calitate de membru al grupului Cercul Donatorilor Bruxelles, un grup care are ca misiune conectarea românilor din diasporă cu organizații și inițiative din România.
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu licență în Psihologie (Universitatea București) și am un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA). Am formare în consiliere și psihoterapii scurte, terapia familiei, cuplului și copilului, si psiho-traumatologie. În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Mihai Marcu

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion.

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion, colaborator în activitățile artistice, cu experiență în asigurarea de compoziții muzicale și interpretare, având participări în festivaluri și campanii de atitudine: Ești Spectator? Ia ARTitudine, FânFest, Formigine per la Pace, Nipiia RockFestival (Groenlanda). Mihai are o vastă experiență în domeniul muzicii, a fost membru în formațiile DUTEVINO și LEMON, iar în prezent activează în calitate de producător și membru în formația EYEDROPS. În acelasi timp, este voice-over în campanii de publicitate și de tip social, sound-designer și producător materiale video și audio, muzică pentru spoturi publicitare și filme.