Echipă

Andreea Oglagea

Este directoare executivă în A.R.T. Fusion și una dintre organizatoarele Feminist Film Festival.

Proaspăt venită în țară după 6 ani petrecuți în străinătate, mi-am găsit locul în echipa A.R.T. Fusion din decembrie 2018, responsabilă de două proiecte europene pentru tineri. Studiile în Relații Internaționale și Migrație le-am terminat în Marea Britanie, unde am lucrat și cu Crucea Roșie din Londra și am făcut voluntariat atât în cadrul universității cât și în afară, în Tunisia și Egipt. Înainte să decid să mă întorc acasă, am lucrat într-o organizație europeană în Paris în domeniul managementului de proiecte europene și la o școală de limbi străine în Cairo. Când nu sunt la birou, mă puteți găsi la cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană al SNSPA, traininguri, workshopuri în cadrul Programului 3 al Active Citizens Fund și acțiuni pe care le organizez în cadrul Global Shapers Hub București. Timpul ce mai ramane îl petrec călătorind, redescoperind România și citind.

Alex Tomescu

Alex este facilitatoare de Teatru Forum și multiplicatoare de metode pentru dezvoltarea și implementarea de campanii stradale și una dintre organizatoarele Feminist Film Festival.

Fac voluntariat constant din 2012 și plănuiesc să continui cu voluntariatul chiar și acum când fac parte din echipa A.R.T. Fusion. Până să ajung la A.R.T. Fusion, am avut o groază de joburi, de la operator interviu pentru firme de marketing și research, la barman în Centrul Vechi vreo doi ani, de la agent de turism 3 luni, la vânzător în Cora pentru o zi, asistent producție evenimente, concerte, festivaluri la Asociația Star Education până acum o lună. Ca pregătire profesională, am terminat ASE, CSIE, specializarea Cibernetică. Sunt, de asemenea, facilitatoare de Teatru Forum generația 2.0 și multiplicator de metode pentru dezvoltarea și implementarea de campanii stradale (metodele sunt: Teatru Imagine, Teatru de stradă, animație stradală, Bibliotecă Vie, etc). În timpul liber îmi place să zbor cu planorul, să fac drumeții pe munte și să înot.

Antonia Pîslariu

Antonia este coordonatoare de proiecte.

Antonia a venit în A.R.T. Fusion la începutul anului 2023, după terminarea Facultății de Drept la București. Pasiunea pentru drepturile omului a început în adolescență, atunci când a început și voluntariatul în diferite organizații. În perioada facultății, această pasiune doar a crescut, iar la
finalul acesteia, pasul cel mai logic a fost îndreptarea către un ONG care se concentrează pe incluziune socială. ‘’Mă preocupă orice subiect care are legătură cu egalitatea de gen, justiție socială și justiție climatică.’’

Narcis Calotescu

Narcis este asistent de proiecte.

Absolvent de Științe Politice - din cadrul SNSPA - cu un master în Sociologie aplicată: devianță și ordine socială. Principalele teme de interes sunt: respectarea drepturilor omului, egalitatea de șanse și de gen, justiție socială și responsabilizare globală.
În timpul facultății, am scris articole pentru site-ul stirieuropene.ro și am fost operator de teren pentru realizarea unor sondaje de opinie din București. Pe lângă asta, am lucrat ca asistent manager într-un start up din România, iar acum sunt asistent pe 2 proiecte din cadrul A.R.T. Fusion: Viitorul este egal și Viitor prin acțiune.

Monica Tudorache

Este coordonatoare de comunicare & advocacy și una dintre organizatoarele Feminist Film Festival.

Absolventă de științe politice și a unui program de masterat specializat pe politicile egalității de șanse în context românesc și european, activez pentru drepturile omului în societatea civilă de aproape 5 ani și sunt pasionată de tematica egalității de gen.
Aici, sunt artfuzionista responsabilă de comunicare deja de un an.
Am doi ani de experiență în domeniul violenței & egalității de gen, lucrez cu metode de educație non-formală și încerc să mă specializez continuu pe aceste teme. În prezent, sunt înscrisă în fellowship-ul Voices Against Violence și sunt interesată atât de zonele de educație și comunicare, cât și de advocacy.
Sunt una dintre organizatoarele Feminist Film Festival și îmi doresc să duc mai departe discuția despre feminism, să contribui la a-l transforma într-un concept mai incluziv și să cresc în zona de facilitare workshop-uri/training-uri pe tematicile care mă pasionează.
În decursul acestor ani, am scris și am facilitat peste 50 de ateliere cu copii din medii defavorizate, elevi și eleve de liceu, dar și cu adulți pe tematici despre drepturile omului.

Andreea-Loredana Tudorache

Andreea este una dintre membrele fondatoare ale A.R.T. Fusion și în prezent este trainer în multe dintre proiectele naționale și internaționale pe care le desfășurăm.

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber! Începând cu anul 2003, mi-am dezvoltat diferite competențe prin colaborarea cu nenumărate organizații și rețele din societatea civilă de pe 3 continente. Am avut diferite roluri: voluntară pentru orice sarcina necesară, facilitatoare, coordonatoare, consultantă etc. și toată această experiență se reflectă în ceea ce fac și în A.R.T. Fusion în momentul de față. Sunt una din membrele fondatoare și acum mă implic în asociație pe partea de dezvoltare strategică, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative/de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele noastre internaționale sau locale. Ariile de acțiune și tematice care mă atrag cel mai mult sunt educația globală, metodele teatrului celor opresați, campaniile stradale, gândirea critică, diversitatea în toate formele ei și cooperarea intercontinentală.

Carmen Marcu

Carmen este membră fondatoare și președinta A.R.T. Fusion.

Sunt o persoană directă, dar cu umor, ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare. Asta am făcut la asociație, am învățat. Sunt membră fondatoare şi Preşedinta A.R.T. Fusion din 2005. Am contribuit la managementul organizaţiei prin: scriere şi implementare de proiecte, atragerea de fonduri, dezvoltare organizaţională și strategii, reprezentare, realizare de manuale de Teatru Forum şi materiale de vizibilitate. Aduc cu mine o experienţă de 16 ani în domeniul non-guvernamental, având preocupări în promovarea bunelor practici în voluntariat (naţional şi internaţional), dezvoltarea de proiecte şi standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educaţie nonformală, Teatru Forum, scriere de proiecte, managementul voluntarilor, coaching și mentorat pentru tineret, formarea lucrătorilor de tineret) şi consultanţă în management organizaţional. Am studiat Psihologia și apoi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Am ocupat poziţia de Directoare Comunicare la Pro Vobis – CNRV şi am fost Vicepreşedinta Federaţiei VOLUM. Am avut ocazia să lucrez în domeniul administrativ, fiind pentru un an consilieră pentru Secretarul de Stat pentru Politici de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. În prezent, sunt formatoare în rețeaua ERASMUS+ și ESC, și implicată în diverse proiecte de consultanță și dezvoltare în educație, voluntariat și tineret. Cred cu tărie că schimbarea prin Teatrul celor Opresați este una profundă și că oamenii se pot împuternici pe ei înșiși atunci când sunt sprijiniți să ia atitudine.

Roxana Turcu

Roxana este colaboratoare a A.R.T. Fusion de mai bine de 12 ani.

Mi-am descoperit pasiunea pentru domeniul schimbării sociale acum mai bine de 12 ani în A.R.T. Fusion, unde am activat mai întâi ca angajată, apoi ca membră asociată în board și susținătoare entuziastă a echipei din birou. Una din pasiunile mele este să creez contexte de învățare care abordează corpul, mintea și inima prin diverse metode de educație contemplative și non-formale. Am dezvoltat un Program de wellbeing pentru oameni din ONG-uri care combină într-un mod inovativ : mișcarea corpului, metode orientate către natură și alte metode de învățare experiențială. Îmi place să fiu alături pas cu pas de cei care își doresc o transformare, ghidând oamenii și grupurile de persoane într-un proces de explorare personală.
Sunt absolventă a programului european de master MA Advanced Development in Social Work și sunt bucuroasă să fac parte din comunitatea Lifelong Dalai Lama Fellows, în urma programului organizat de Contemplative Sciences Center al Universității Virginia din SUA.

Ana-Maria Ilie

Trainer & colaboratoare A.R.T. Fusion.

Sunt activă în sectorul non-guvernamental de aproximativ 10 ani, cu experiență în coordonare și facilitare activități pe tematici ale drepturilor omului, echitate de gen, dezvoltare durabilă și schimbări climatice. Lucrez în principal pe metode de educație nonformală, cu tineri și adulți din medii diverse, de la nivel național și internațional, atât din comunități rurale, cât și urbane. Sunt parte din echipa A.R.T. Fusion din 2011, cu roluri de-a lungul timpului de la voluntară, internă, coordonatoare proiect până la directoare executivă. În prezent, sunt activă și în alte ONG-uri din Romania, precum și în cadrul rețelei naționale a ANPCDEFP, programul Erasmus+ ca formatoare.

Raluca Mareș

Raluca este una dintre artfuzionistele care fac posibile Bibliotecile Vii în A.R.T. Fusion.

Din 2010 mă numesc voluntară, un titlu la care aspiram în perioada adolescenței mai mult decât intrarea la liceu. Mi-am început activitatea ca voluntară a Asociației Grupurilor Locale de Tineret- A.G.L.T., unde m-am format, am crescut și am căpătat competențe de animator socio-educativ. De atunci, lucrul cu copiii a căpătat un loc principal în activitatea mea, definindu-mi domeniul de activitate. A.R.T. Fusion a sosit după 7 ani activi de voluntariat, când a culminat cu angajarea mea pe postul de coordonator comunicare. După 3 ani, mi-am continuat activitatea coordonând activități și proiecte ale asociației :). Am finalizat studiile universitare ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială din București și studiile liceale cu specializarea educator- învățător din cadrul Colegiului Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” din Constanța. Vara sunt mereu călătoare, iarna și în restul timpului mă bucur de munți și de natură în toate formele ei. Adrenalina și cerul îmi dau încredere iar piesele de teatru și oamenii, inspirație.

Victoria Carasava

Victoria este coordonatoare de proiecte.

Voluntariez în domeniul drepturilor omului de la 15 ani în organizații din România și UK. De 2 ani, am făcut pasul cel mare și m-am și angajat oficial in sectorul ONG din România. Până de curand, am coordonat preponderent proiecte despre combaterea discursului instigator la ură în online-ul românesc, iar acum sunt entuziasmată să îmi lărgesc aria de lucru.
După ce mi-am terminat studiile în economie politică internațională, am început să privesc drepturile omului prin prisma justiției sociale și mi-am lăsat părerile și munca informate de abordări intersecționale și intergeneraționale. Sper ca așa, atunci când încerc să rezolv o problemă, să nu sfârșesc prin a crea altele. Lucrez cu pasiune pe orice ține de feminism, mediu și combaterea sărăciei.

Cristina Stan

Cristina a fost coordonatoare de proiecte în cadrul Asociatiei A.R.T. Fusion din 2008 până în 2011.

Cristina a fost coordonatoare de proiecte în cadrul Asociatiei A.R.T. Fusion din 2008 până în 2011, cand și-a întins aripile și a zburat către meleaguri britanice, unde a continuat să lucreze cu diferite organizații non-guvernamentale internaționale. Este absolventă în cadrul S.N.S.P.A., Facultatea de Științe Politice și masterandă în cadrul aceleiași facultăți a masterului de Politici, Gen și Minorități. Are o experiență de peste 10 ani în project management în mediul O.N.G. și corporatist, în diferite domenii cum ar fi arte, IT, media și publicitate. În prezent, Cristina se implică în asociație ca membru asociat în board cu experiență pe partea de consultant în cadrul a diferite proiecte.

Membri fondatori

Andreea-Loredana Tudorache

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber!

Sunt o călătoare cu suflet nomad și liber! Începand cu anul 2003 mi-am dezvoltat diferite competențe prin colaborarea cu nenumărate organizații și rețele din societatea civilă de pe 3 continente. Am avut diferite roluri: voluntară pentru orice sarcina necesară, facilitatoare, coordonatoare, consultantă, etc. și toată această experiență se reflectă în ceea ce fac și în A.R.T. Fusion în momentul de față. Sunt una din membrele fondatoare și acum mă implic în asociație pe partea de dezvoltare strategică, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative/de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele noastre internaționale sau locale. Ariile de acțiune și tematice care mă atrag cel mai mult sunt educația globală, metodele teatrului celor opresați, campaniile stradale, gândirea critică, diversitatea în toate formele ei și cooperarea intercontinentală.

Laura Pissea

În anul 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secţia Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti, Laura este membru fondator al Asociaţiei A.R.T. Fusion şi colaborator în activitatea Departamentului PR. Activează în domeniul ONG-urilor ca voluntar încă din 2003 acumulând experienţă în animaţie şi teatru social și începând cu 2005 a ales o carieră business în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Carmen Marcu

Ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare.

Sunt o persoană directă, dar cu umor, ofer mereu idei creative, sfaturi bune și îmi plac experiențele de învățare. Asta am făcut la asociație, am învățat. Sunt membră fondatoare şi Preşedinta A.R.T. Fusion din 2005. Am contribuit la managementul organizaţiei prin: scriere şi implementare de proiecte, atragerea de fonduri, dezvoltare organizaţională și strategii, reprezentare, realizare de manuale de Teatru Forum şi materiale de vizibilitate. Aduc cu mine o experienţă de 16 ani în domeniul non-guvernamental, având preocupări în promovarea bunelor practici în voluntariat (naţional şi internaţional), dezvoltarea de proiecte şi standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educaţie nonformală, Teatru Forum, scriere de proiecte, managementul voluntarilor, coaching și mentorat pentru tineret, formarea lucrătorilor de tineret) şi consultanţă în management organizaţional. Am studiat Psihologia și apoi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Am ocupat poziţia de Directoare Comunicare la Pro Vobis – CNRV şi am fost Vicepreşedinta Federaţiei VOLUM. Am avut ocazia să lucrez în domeniul administrativ, fiind pentru un an consilieră pentru Secretarul de Stat pentru Politici de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. În prezent, sunt formatoare în rețeaua ERASMUS+ și ESC, și implicată în diverse proiecte de consultanță și dezvoltare în educație, voluntariat și tineret. Cred cu tărie că schimbarea prin Teatrul celor Opresați este una profundă și că oamenii se pot împuternici pe ei înșiși atunci când sunt sprijiniți să ia atitudine.

Maria Butyka

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion.

Sunt membră fondatoare și o mare fană A.R.T Fusion. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice - Babeș Bolyai Cluj-Napoca și absolventă de Masterat în domeniile Managementului de Proiect și Campanii de Comunicare - FJSC, București. În cadrul A.R.T Fusion am fost implicată foarte activ în primii 8 ani în cateva proiecte foarte dragi, precum Ești Spectator! Ia Artitudine, formări naționale și internaționale în Teatru Forum și proiectele de promovare a Bibliotecii Vii la nivel național în perioada 2009-2012. Sunt formator și Joker în metoda Teatru Forum și Biblioteca Vie.
Am o vastă experiență în domeniul educației nonformale, activând ca formatoare ANPCDEFP din 2007 și ca Directoare de Program și dezvoltatoare de resurse educaționale în cadrul Fundației Noi Orizonturi. Locuiesc în Băile Tușnad, de unde am dezvoltat inițiative locale cu A.R.T.Fusion precum Biblioteci Vii, tabere pentru copii, activități experențiale prin aventură în proiecte internaționale.

Radu Neagu

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice.

Radu Neagu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și un colaborator în activități artistice, cu o vastă experiență în ceea ce privește asigurarea de compoziții muzicale și un participant devotat al festivalurilor și campaniilor care îndeamnă la implicare: Formigine per la Pace, Are You A Spectator? Take ARTItude 2007-2008, FanFest 2007-2008, StufStock 2008, Verde STOP 2008. În decursul a 32 de ani, s-a făcut remarcat printr-o carieră în percuție, încercând să cânte de la vârsta de 15 ani. A cântat o vreme pentru Novocaine and Crize iar în prezent, este membru al DUTEVINO (toboșar) și al trupei LEMON (tobe, chitară, voce). Între 2007 și 2011, a lucrat ca și producător muzical și inginer de sunet pentru mai mult de 25 de proiecte muzicale (cântece și albume întregi), cu peste 15 artiști români și străini, în cadrul LEMON STUDIOS.

Denisa Ionescu

În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Sunt ONGistă și psihoterapeută, o călătoare și o exploratoare de culturi.
Mă bucur și sunt mândră că mă număr printre cei 7 membri fondatori ai A.R.T. Fusion. Am o experiență de 16 ani în sectorul neguvernamental, timp în care am avut ocazia să iau parte la dezvoltarea de programe educaționale și sociale, programe de dezvoltare a sectorului nonguvernamental, la nivel național și european. În A.R.T. Fusion am contribuit în primii ani la implementarea Teatrului Forum în România, ca metodă de intervenție și schimbare socială. Am fost formatoare și actriță de teatru forum, coordonatoare de voluntari. Ulterior, contribuția mea s-a concentrat pe activități de atragere de fonduri (scriere de proiecte), mentorat și dezvoltare strategică. Din 2003 mă implic activ în diferite organizații neguvernamentale la nivel național și european. Am avut oportunitatea să colaborez, în calitate de voluntară, coordonatoare programe și ofițer de granturi cu organizații diverse din România (Fundația Principesa Margareta, Fundația Noi Orizonturi, Fundația Soros, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile). În 2014 m-am mutat la Bruxelles unde am condus până în 2017 ENNA, o rețea europeană de organizații neguvernamentale. În 2017 am decis să îmi urmez profesia de bază, cea de psiholog și psihoterapeut. Am rămas însă aproape de ‘sector’, de societatea civilă, și am continuat să mă implic în calitate de membru al grupului Cercul Donatorilor Bruxelles, un grup care are ca misiune conectarea românilor din diasporă cu organizații și inițiative din România.
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu licență în Psihologie (Universitatea București) și am un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA). Am formare în consiliere și psihoterapii scurte, terapia familiei, cuplului și copilului, si psiho-traumatologie. În prezent trăiesc în SUA, unde continui să fac ceea ce mă pasionează.

Mihai Marcu

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion.

Mihai Marcu este membru fondator si vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion, colaborator în activitățile artistice, cu experiență în asigurarea de compoziții muzicale și interpretare, având participări în festivaluri și campanii de atitudine: Ești Spectator? Ia ARTitudine, FânFest, Formigine per la Pace, Nipiia RockFestival (Groenlanda). Mihai are o vastă experiență în domeniul muzicii, a fost membru în formațiile DUTEVINO și LEMON, iar în prezent activează în calitate de producător și membru în formația EYEDROPS. În acelasi timp, este voice-over în campanii de publicitate și de tip social, sound-designer și producător materiale video și audio, muzică pentru spoturi publicitare și filme.

 8,418 total views,  4 views today