ŞtiriCulegerea face parte din proiectul ”Împreună pentru o viață mai bună” și prin intermediul acesteia ne dorim să promovăm viața satului, modele din comunitate  și să facem cunoscute tradițiile și obiceiurile, toate prin valorificarea comunității rome. 


Proiectul își propune scăderea  riscului de sărăcie și excluziune socială pentru 620 de persoane care locuiesc în  zone marginalizate în care există  populație roma din comuna Varăști, județul Giurgiu. 

Asociația A.R.T. Fusion a coordonat o serie de activități ce folosesc elemente de inovare socială ca: Teatru social, Cinema în aer liber, Luna multiculturalității, Povești din comunitate, Tabăra multiculturalității.

Am urmărit dezvoltarea de competențe pentru promovarea drepturilor omului, de rezolvare de probleme la nivel local,  de competențe personale și sociale și participative a tuturor membrilor la viața comunității.


În perioada următoare, 28 iulie- 2 august va avea loc tabăra multiculturalității ce urmărește  creșterea toleranței, promovarea diversității, a abordărilor antidiscriminare și multiculturalității prin utilizarea de metode și tehnici non-formale de intervenție socială (teatru, activități outdoor de învățare prin aventură).

Iar din august până în octombrie vom pune la cale un cinema în aer liber. 


Culegerea o găsiți aici

Citire plăcută!Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media