ŞtiriDacă sunteți interesați sau știți persoane interesate de un schimb de tineret pe excluziune socială în Polonia, vă rog dați mai departe. Căutăm participanți.

Deadline aplicații: 13 februarie

Schimbul de tineret se va desfășura între 22 -31 martie.


***

Proiectul ”Human Rights - ROMA rights now!” este un schimb de tineret al cărui scop este promovarea activităților sociale ca modalitate de combatere a excluziunii rromilor, crescând toleranța și coeziunea socială în Uniunea Europeană. Toți participanții din proiect vor fi tineri care aparțin organizațiilor partenere – 20 de tineri însoțiți de liderii lor, inclusiv Polonia.

Proiectul este menit să aducă la cunoștința tinerilor problema excluziunii și discriminării, bazată pe exemplul unui grup de persoane de etnie rromă, din România, care locuiesc într-un refugiu ilegal în Wroclaw, Polonia.

Participanților li se va prezenta Declarația Universală a Drepturilor Omului și Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului, iar apoi vor putea să vadă cum și dacă se aplică, în timp real, pe grupul concret din Wroclaw. Astfel, gradul de conștientizare și mobilizare va crește și inițiativele tinerilor vor fi îndreptate împotriva excluderii sociale.

Participanții vor fi totodată introduși în cultura și istoria rromilor, învățând despre migrațiile lor și despre situația lor în Europa, în special în Polonia. La sfârșitul schimbului de tineret, echipa va organiza un picnic dedicat celor care locuiesc în refugiu.

Toate activitățile propuse vor combina elemente de educație non-formală.

Descărcați formularul pentru aplicație din linkul de mai jos, completați și trimiteți la anailie3009@gmail.com.

https://drive.google.com/file/d/0B8ntvgUxzWd5eEZld1BuT3pZZ1E/view?usp=sharing


Pentru alte detalii sau întrebări, folosiți tot mailul de mai sus.
Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media