ŞtiriDe 14 ani lucrăm cu oameni.

Oameni care vor să se implice, care vor să se transforme pe ei sau să ajute să schimbe lucrurile în bine.

V-ați întrebat care e traseul unui om care își dorește toate aceste lucruri? E simplu, e greu, e frumos sau e de nerepetat? Poate puțin din fiecare.

Hai să îți povestim pe scurt cum arată acest traseu la A.R.T. Fusion. Omul își exprimă dorința, noi îl preluăm și îl întrebăm despre ce își dorește, ce poate și vrea să facă, îl instruim folosind diverse metode participative alături de alți oameni care vor aceleași lucruri. Și așa…toți acești oameni află mai întâi lucruri noi despre ei, despre ceilalți și despre lume. Apoi merg împreună cu echipa noastră în comunități mai apropiate, prin sate și orașe românești sau comunități mai îndepartate din Europa sau Africa, și la rândul lor lucrează cu oameni care vor să schimbe ceva în bine.

Oamenii devin astfel mai încrezători, mai puternici și mai atenți cu cei din jurul lor.

De ce să redirecționezi 2% către A.R.T. Fusion? Pentru că…

Ø  sprijini o echipă dedicată care ajută oamenii să devină mai buni, mai prezenți în viața lor și în comunitate;

Ø  pui umărul la îndeplinirea misiunii noastre - de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare  să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității lor la nivel local și global;

Ø  este simplu să contribui  - prin completarea declarației 230 tu decizi că o parte din impozitul pe care l-ai platit deja anul trecut către stat va ajunge la un ONG. Nu te costă nimic, probabil puțin timp investitJ

Cum redirecționezi?

1. Descarci formularul 2% (Declarația 230). Atenție! Formularul trebuie descarcat în calculator și deschis cu Adobe Reader, fiind un PDF interactiv. În browser nu va fi afișat.

2. Îl printezi și îl completezi cu datele tale.

3. Îl depui la sediul ANAF de care aparții SAU îl trimiti prin poștă la ANAF SAU îl poți lăsa la sediul Asociației A.R.T. Fusion din Strada Marin Serghiescu, nr 14, etaj 1, ap 6, București. Anunță-ne că vii, e posibil ca echipa să fie pe teren.

Până pe 15 martie poți depune formularul! Dacă alegi să ni-l trimiți nouă, îl așteptăm până pe 10 martie. 

Și pentru cei care sunt cred în puterea online-ului, să știi că acum poți depune direct formularul 2% online. Dacă te înregistrezi în Spatiul Privat Virtual pe site-ul ANAF, poți să finalizezi tot procesul în câteva minute.

Mult success și mulțumim, rămânem datori cu resurse educaționale și calitatea muncii noastre în fiecare ziJToate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media