ŞtiriDe 12 ani lucrăm cu oameni care n-au stare și care vor să schimbe lucruri, în bine. 142 de luni în care am cunoscut mii de liceeni și studenți și în care am făcut echipă bună cu sute de voluntari. Am copt zeci de proiecte naționale și internaționale, ne-am folosit imaginația, ne-am jucat, am avut încredere unii în ceilalți și am învățat unii de la ceilalți. Continuăm să învățăm zilnic.

Prin proiectele noastre facem loc acceptării, dar și inițiativelor civice. Deschidem minți și suflete la nivel global, ne oprim la discuții despre viitorul care nu sună bine dacă nu încercăm să îngrijim resursele pe care le avem.

Conform Codului Fiscal, Art. 84 din Legea nr. 571/2003, contribuabilii pot susține o entitate nonprofit, prin alegerea destinației sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul net anual impozabil.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către A.R.T. Fusion și contribuie la proiectele noastre care susțin respectarea drepturilor omului și grija pentru mediul înconjurător. 

-      Dacă ești salariat, completezi formularul 230, secțiunea I. și lași un autograf la semnătură contribuabil.

-     O dată completat, dacă ești din București, scrie-ne la adresa art_fusion_romania@yahoo.com și ne ocupăm noi să-l trimitem. Dacă totuși vrei să-l depui singur sau dacă ești din alte zone ale țării, te rugăm să treci pe la Administrația Financiară de care aparții - lucru pe care-l poți verifica aici. 

Îți mulțumim pentru susținere!

Cu drag,

Echipa A.R.T. Fusion

 

 Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media