ŞtiriAlex, o persoană care a fost alături asociației în mai multe proiecte, ne-a susținut și ne-a promovat tot timpul activitățile și echipa. El a început să fie voluntarul nostru din 2012 iar în acești doi ani ne-am putut baza pe el oricând, știind că este o persoană motivată și dornică să vadă cum se produce schimbarea.

În perioada februarie – iunie 2012 a fost facilitator de Teatru Forum în proiectul „Școala de Teatru Forum”, proiect în care a lucrat cu elevii din Colegiul Tehnic Grivița din București. Așa s-a atașat Alexandru de noi, prin activități frumoase cu elevii, făcându-și prieteni noi și descoperind că Teatrul Forum chiar se potrivește personalității lui. Astfel voluntarul nostru mult apreciat a luat decizia de a se înscrie și în ediția a doua a Școlii de Teatru Forum a anului următor, când s-a implicat în Liceul Teoretic Nichita Stănescu pentru a lucra cu liceenii de acolo. La finalul celor două ediții ale Școlii de Teatru Forum am ieșit în lume cu Festivalul de Teatru Forum, la care Alex ne-a ajutat ca organizator, cât și ca actor în mai multe piese de Teatru Forum.

Bineînțeles că orice organizație are nevoie și de suport administrativ iar Alex și-a dedicat vara anului 2013 pentru a ne fi alături și în biroul ART Fusion ca intern de vară.

Teatru Forum, Bibliotecă Vie, Animație Stradală, Teatru de Stradă, lucruri administrative – Alex este omul bun la toate. Îi mulțumim mult pentru ajutorul și pentru susținerea lui. Sperăm că va rămâne aceeași persoană și că va continua să schimbe lumea prin atitudinea lui care este de apreciat.

Îți mulțumim!Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media