Ştiri
Aveți o super idee pentru a aplica la un apel de proiecte European și o imagine clară asupra caracteristicilor pe care ar trebui să le aibă partenerul de proiect, însă nu sunteți familiarizați cu sectorul ONG din tările în care îi căutați? Portalul http://ngopartnership.org/ este un loc bun de găsit parteneri.

Pe acest portal, ONG-urile își pot crea propriile profiluri conținând date de contact, referințe precum și domeniile de interes  ale acestora. Astfel, acestea sunt capabile să ofere informații asupra domeniului lor de activitate unui număr mare de potențiali parteneri.  În acest mod, partenerii de proiect interesați pot găsi repede și usor ONG-ul  care corespunde nevoilor și cerințelor lor.
În colaborare cu ENNA (The European Network of National Civil Society Associations), o rețea de organizații din 19 state europene, organizația CNVOS (Centre for information service, co-operation and development of NGOs) din Slovenia  a creat o bază de date a ONG-urilor europene interesate de o colaborare internațională.

Utilizarea web site-ului este gratuită. Mai mult, sunteți oricând bineveniți  să vă alăturați bazei de date  în căutarea de noi parteneri.

 

Sursa: http://www.stiriong.ro/ong/dezvoltare/o-metoda-rapida-si-usoara-de-a-gasi-partToate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media