ŞtiriO dată cu toamna se numără și schimbările. Echipa asociației A.R.T. Fusion s-a gândit să le adune sub o umbrelă mai încăpătoare și te invită să participi între 26-27 septembrie la a doua ediție a Festivalului Schimbării, în Parcul Herăstrău, zona Roata Mare. Vom petrece împreună trei zile pline în care vom schimba mentalități și vom încuraja trecătorii să se implice, pentru o lume mai bună.

„Cum?” e întrebarea care vine firesc în minte.

Dezbatem probleme sociale, locale prin teatru-comunitar unde vei avea șansa să propui rezolvări.

Promovăm împreună drepturile omului și consumăm responsabil prin campanii stradale care te vor face să te gândești la lucruri care poate nu ți-au trecut prin cap până acum. Discriminezi (poate fără să-ți dai seama)? Arunci des mâncare la gunoi? În campaniile de stradă ne folosim de animații stradale (jonglerii, poiuri, flashmoburi) ca să aducem în centrul atenției mesaje puternice și vă invităm să faceți parte din proces, la fața locului.

Devii mai responsabil și după atelierele de educație globală la care vei participa. Tu câtă apă consumi zilnic? Cât plastic arunci? Folosești o coală de hârtie pe ambele părți? Știi de unde vin produsele pe care le consumi/ folosești și în ce condiții au fost fabricate? Noi te așteptăm cu alternative la consumerism, informații world-wide despre condițiile de muncă și soluții simple prin care poți deveni un cetățean global. De ce să fii un cetățean global? Pentru că împărțim cu toții aceeași planetă și credem că fiecare persoană ar trebuie să contribuie cu ceva la prelungirea unui trai sustenabil. 

Nu-ți dăm mai multe detalii pentru că încă lucrăm la ele (program, loc), dar te rugăm să-ți rezervi weekendul 25-27 septembrie pentru un București altfel. Nu schimbăm doar hainele, ci și mentalitățile.

Nu uita că tu ești motorul schimbării!


PS: Acest festival va fi posibil cu ajutorul donațiilor primite de la susținători pe parcursul anului. Dacă vrei să ne susții și tu, te invităm să click-uiești chiar aici.


Vrem să îi mulțumim și minunatei Iuliei Ignat pentru logo-ul de mai sus, pe care l-a creat pentru Festivalul Schimbării. Ne va însoți peste tot de acum până-n septembrie și la anul și tot mai departe!


Cu drag,

Echipa A.R.T. Fusion

 

 Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media