Ştiri

Cei 16 lideri ai cluburilor IMPACT vor începe din această săptămână opt ateliere organizate în cadrul proiectului „Fii parte la Diversitate!”.

În cadrul atelierelor, participanții vor afla detalii despre proiectul „Fii parte la Diversitate!” și se vor pregăti să implementeze Campaniile Stradale și Biblioteca Vie, utilizând concepte precum diversitatea și drepturile omului

Atelierele vor fi organizate în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie. Primul dintre ele va începe joi, 18 septembrie, la clubul IMPACT Hârșova.

Proiectul „Fii parte la Diversitate!” este coordonat de Asociația A.R.T. Fusion, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi, și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, din 8 regiuni ale țării (Oradea, Cluj-Napoca, Dej, Iași, Petroșani, Uricani, Călărași, Hârșova) și București care nu au acces la programe educaționale pe tematicile discriminării, diversității și drepturile omului.

Scopul lui este acela de a le oferi tinerilor din aceste cluburi IMPACT o viziune mai amplă asupra a ceea ce înseamnă diversitatea, iar în acest sens, ei vor fi implicați într-o campanie de promovare anti-discriminare, pe perioada a 14 luni, prin cele două componente: Bibliotecă Vie și Campanii Stradale.

Proiectul finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România (vezi site oficial fondong.fdsc.ro).

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și corenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media