ŞtiriÎn luna mai schimbarea începe în stradă. Asociația A.R.T. Fusion te invită să „Fii Parte la Diversitate” și să te alături campaniei stradale pe care o aduce cu zarvă între 8-10 mai în parcul Herăstrău din capitală, în cadrul ONGFest.


Campaniile stradale folosesc metode de animație stradală (flash mob, clovnerie, jonglerie, diferite forme de teatru etc.) care ajung în locurile în care orice altă formă de artă nu reușește și crează un impact în rândul unui număr mare de oameni, implicați direct în acțiuni.


Pentru a face față transformărilor din era vitezei în care trăim și ne pierdem des, tinerii au nevoie să fie implicați la nivel social. Campania națională antidiscriminare „Fii parte la Diversitate!” este posibilă cu ajutorul tinerilor și profesorilor din 8 regiuni ale țării și București, care primesc acces la programe de educație nonformală. Echipele din fiecare oraș fac parte din cluburile IMPACT, coordonate de Fundația Noi-Orizonturi, partener drag în acest proiect. Membrii lor gândesc campaniile stradale - parte a proiectului „Fii Parte la Diversitate!” care vor fi prezente în Hârșova, Petroșani, Călărași, Cluj-Napoca, Uricani, Dej, Oradea, Iași și București.


Zeci de voluntari cercetează nevoile în ceea ce privește drepturile omului, antidiscriminarea și diversitatea și învață să creeze campanii de stradă ca instrument social. Ei vor fi în stradă și vor atrage atenția oamenilor din comunitate. Noi credem că o campanie în stradă poate aduce în centru anumite situații și de ce nu, poate produce schimbări. Dar asta nu se poate face decât cu răbdare și cu ajutorul vostru, motiv pentru care vă așteptăm în Parcul Herăstrău din București cu animație stradală, teatru de stradă, jocuri, statui umane, flashmoburi, lăsat amprente colorate pe cearceafuri, interpretat tricouri cu mesaje diverse, jonglerii, puzzle-uri, quiz-uri și multe alte surprize, între 8-10 mai, în Herăstrău, în cadrul ONGFest, vineri între 16:00-18:00 (la statui, la curcani), sâmbătă-duminică între 14:00-17:00 (intrarea Charles de Gaulle).


Detalii despre contextul proiectului aici. Spotul oficial al campaniei naționale antidiscriminare „Fii Parte la Diversitate” poate fi vizionat aici.


_____

Misiunea A.R.T. Fusion este de a schimba mentalități la nivel social prin responsabilizarea oamenilor din comunitate, pentru o lume în care noi credem că fiecare este conștient de rolul lui în societate la nivel global și poate aduce o schimbare în comunitatea în care vrea să trăiască.
Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.


Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și corenței informațiilor prezentate revine Asociației A.R.T. Fusion.  

                                                        
Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media