ŞtiriCăutăm 15 voluntari pentru unul dintre proiectele noastre, „Fii parte la Diversitate!”, în cadrul căruia vom organiza o serie de campanii stradale, în mai multe orașe. Campaniile de stradă folosesc metode de animație stradală (teatru de stradă, flash mob, clovnerie, jonglerie, teatru invizibil, teatru experimental - social, politic, etc.) ce ajung în locurile în care orice altă formă de artă nu reușește.

„Fii parte la Diversitate!” este o campanie națională antidiscriminare în cadrul căreia ne dorim să atragem atenția asupra unor situații și mentalități, care pot fi schimbate prin acțiunile noastre de educație nonformală. Căutăm voluntari pentru campania din București mai exact.

Vom avea nevoie de ajutor de la început până la final: adică de la brainstorming, până la stabilirea unui concept clar - centrat pe temele diversitate, drepturile omului, discriminare; pe baza căruia se vor pregăti materialele, se va alege spațiul, se va face comunicare pentru aceeași campanie, apoi vor veni cele trei zile în care ieșim și punem totul în aplicare pentru cei din comunitate. Vom atrage atenția asupra unei situații legate de drepturile omului și discriminare și vom implica locuitorii.

Noi cu asta ne ocupăm - proiecte care se-nvârt în jurul educației nonformale - și suntem convinși că v-ar plăcea și vouă. Totodată, îi încurajăm și pe cei care au mai participat în proiecte asemănătoare să aplice.

Căutăm persoane care au câteva ore libere pe săptămână și care sunt curioși de sfera nonformală. 


Perioada de voluntariat începe de pe 16 martie și durează până la sfârșitul lunii mai, când vom merge în stradă cu ce-am pregătit.

Completați formularul de aici.

Deadline aplicații:  8 martie (pe 9 martie cei selecționați vor fi contactați)


Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. .

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și corenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media