ŞtiriCanicula a tot încercat să ne ia din cheful de lucrat, dar am răzbit și suntem tot mai inspirați de oamenii minunați implicați în proiectele noastre. Ce ni s-a mai întâmplat vara asta? Facem o scurtă recapitulare.
 
Cel mai important de știut este că unul dintre copiii noștri, campania națională antidiscriminare „Fii Parte la Diversitate!” a ajuns la final, lucru care ne întristează puțin, dar ne revenim când ne gândim că cei 100 de tineri care au fost implicați au planuri mari de viitor.

Pentru că nu putem încheia fără o diseminare, vă invităm pe 5 august, la Hotel Volo să povestim ce-am făcut noi între mai 2014 – august 2015, să vă arătăm culegerea de povești adevărate colecționate de la Bibliotecile Vii și nu numai și să vă îndemnăm să promovați și voi diversitatea și drepturile omului, chiar dacă proiectul nostru se încheie.

Tot la Bușteni, echipa a lucrat la o scenetă de teatru de umbre (majoritatea pentru prima oară), iar la eveniment veți avea ocazia să vedeți un montaj video al acesteia.Tinerii au ales tema românilor care pleacă în străinătate și sunt discriminați din cauza naționalității. Au decupat și au pus la cale povestea în detaliu, acum sunt gata să v-o arate și vouă :)
_____

Proiectul „Tinerii din rural provoacă schimbarea” (coordonat de Fundația Pact) a avut o vară plină de evenimente: Biblioteci Vii, Teatru Forum, toate organizate cu suflet și pasiune de către tinerii din cele patru zone rurale implicate: Spanțov, Valea Corbului, Găujani, Făcăeni. Colega noastră Gabriela care i-a ajutat pe partea de Teatru Forum ne trimite scrisori și scrisorele de pe teren:

Puteți găsi întreaga galerie foto aici.
_____
 
Pregătim cu spor a doua ediție a Festivalului Schimbării. Avem un logo nou de arătat (very soon), multe lucruri de învățat și arătat pentru weekendul 25-27 septembrie. Ne veți găsi într-unul dintre parcurile bucureștene cu teatru forum, ateliere de educație globală, concerte și proiecții.

Organizăm acest festival pentru că ne dorim să ajungem cu activitățile noastre la cât mai mulți oameni, să le povestim cum o schimbare care pare mică poate duce la una mai mare și credem, desigur, că orice schimbare – pe plan social sau global – contează și că e de ajuns să înceapă cineva. Nu uita că tu ești motorul schimbării! Detalii chiar săptămâna viitoare. Până atunci, delectați-vă cu teasere aici, aici și aici.

Lucrurile cele mai importante fiind spuse, ne întoarcem la copt schimbări pentru festival și vă așteptăm mâine, pe 5 august la Hotel Volo, de la 18:00 ca să vă arătăm culegerea cu povești și să punem diversitatea la cale!

Cu drag și un pic leșinați de căldură,

Echipa A.R.T. Fusion

Foto:

Teatru Forum @ Valea Corbului
Surprins de George popescu


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media