ŞtiriDupă un an de povești descoperite, după ce am promovat oamenii și diversitatea care-l face unic pe fiecare în parte, după multe campanii de stradă în care am schimbat mentalități, am ajuns la final de drum.

Campania națională antidiscriminare „Fii Parte la Diversitate!” s-a plimbat prin nouă orașe diferite din România, a adus laolaltă sute de voluntari și a ajuns la mii de oameni (direct sau indirect, din sursă-n sursă, că doar veștile circulă repede).

Ne-am intersectat cu oameni minunați, am fost martori la scene pe care le vom păstra mult timp în minte, am crescut și ne-am schimbat o dată cu a noastră campanie dragă. Am devenit mai conștienți de lumea în care trăim. Unii oameni sunt discriminați, alții judecați după aparențe. Noi am încercat, prin nonformal, să arătăm că trebuie să acordăm mai mult de cinci minute cuiva înainte să ne formăm o părere.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi pe parcursul acestui an minunat, ca voluntari, ca cititori, ca susținători. Ne place să spunem că punem doar o virgulă, până ne dezmeticim și punem diversitatea la cale din nou. Sperăm că buchetul de povești primit v-a fost pe plac - sperăm că măcar un paragraf din toată culegerea v-a pus pe gânduri, pentru că atunci misiunea noastră a fost îndeplinită.

PS:

Nu uitați să răsfoiți poveștile mai pe larg pe blogul campaniei, aici.
Încă lucrăm la un user-friendly format, so bare with us :)

V-am trimis și culegerea în format digital, în caz că vreți s-o dați mai departe, s-o promovați în orice fel! Nu uitați că transferul expiră în 10 zile, deci nu amânați descărcarea foarte mult :)

Aveți și un set de poze aici, courtesy of Ioana Ungureanu


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media