ŞtiriPe 4 iunie o parte din echipa A.R.T. Fusion a organizat în cadrul proiectului Animate The Global Change o serie de activități speciale pentru elevii de clasa a III-a, a VI-a și a VIII-a ai Școlii Gimnaziale "Principesa Margareta".

A.R.T. Fusion-iștii noștri au vrut să pună în practică ce au învățat într-un training la care au participat în Togo și i-au implicat pe elevi în jocuri, în reprezentații de Teatru Imagine, dar și în sesiuni de tobe.

Astfel, elevii de clasa a III-a au participat la jocuri pe teme ecologice și au primit mai multe informații legate de importanța reciclării.

Pentru elevii de clasa a VI-a, A.R.T. Fusion a ales să le vorbească despre diversitate și nu oricum, ci prin intermediul instrumentelor muzicale. În echipe, elevii au învățat să creeze pieze muzicale la tobe.

Iar elevii de clasa a VIII-a au fost încurajați să discute despre cum le influențează comportamentul diverși factori externi precum anturajul, hainele, etc. prin intermediul unei reprezentații de Teatru Imagine.

Mai multe detalii despre proiectul Animate the Global Change găsiți aici.

În continuare, v-am pregătit câteva imagini de la activitățile organizate de la A.R.T. Fusion la Școala Generală „Principesa Margareta”.


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media