Ştiri

„Pentru a deveni mai bun ai nevoie de schimbare, pentru a fi perfect, trebuie sa faci schimbări dese”, spunea Winston Churchill.

Noi nu avem pretenția de ajunge la perfecțiune. Ne dorim, însă, să facem cât mai multe schimbări în bine. Așa că, iată-ne mai aproape de Festivalul Schimbării.

Cum v-am tot anunțat, între 26-27 iulie organizăm la ceainăria ArCuB un Festival menit să îi facă pe oameni conștienți de rolul lor și de faptul că fiecare dintre ei poate produce o schimbare în bine în comunitatea în care trăiește.

Și pentru că vrem ca la Festival să participe un număr cât mai mare de oameni, echipa noastră de voluntari se întâlnește mâine pentru o primă sesiune de repetiții de animație stradală. 

Ei vor învăța să jongleze, să lucreze cu poi-urile și vor participa și la un atelier de tobe. De toate aceste activități ne vom folosi pentru a răspândi vestea că avem un Festival grozav la care vă așteptăm.

Așa că, să fiți cu ochii pe noi, în curând vă veți întâlni cu voluntarii noștri prin București, pregătiți de animație.

Mâine revenim și cu imagini de la repetiții. Între timp, susțineți Festivalul Schimbării! - http://gogetfunding.com/project/festival-of-change-festivalul-schimbariiToate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media