Ştiri

Pe 10 iulie, Asociația A.R.T. Fusion vă invită în Centrul Vechi, de la ora 13:00, la Geobar, pentru prezentarea proiectului „Change and growth youth young offenders”.

Proiectul a fost finațat de Comisia Europeană prin programul Youth in Action și s-a desfășurat în Murcia, Spania.

În cadrul proiectului, voluntara A.R.T. Fusion, Ina Lolescu a petrecut șase luni în organizația gazdă, Euroaccion Murcia, unde și-a dorit să îți lărgească experiența de lucrător de tineret. De-a lungul anului, ea a vrut să vadă cum funcționează educația non-formală în închisoare.

 A ales, astfel, să realizeze diferite activități de educație non-formală cu tineri deținuți din penitenciarul din Murcia (penitenciarul Sangonera). Fiecare zi petrecută cu deținuții a fost, ulterior, prezentată pe un blogul „La vida with young offenders”, creat special pentru acest proiect (http://youngoffenders2014.blogspot.com.es/).

Cum au decurs până acum activitățile cu deținuții, ce lecții se pot deprinde din proiect,  rezultatele obținute până acum, ce înseamnă o astfel de experiență pentru un lucrător de tineret, toate vor fi subiecte pe care le vom dezbate cu Ina pe 10 iulie, 2014. De asemenea, veți afla detalii despre cum puteți participa și voi la proiecte asemănătoare prin programul Erasmus Plus.

Evenimentul este adresat lucrătorilor de tineret, voluntarilor și celor care lucrează în centre penitenciare cât și celor motivați să se bucure de o astfel de oportunitate, prin programele Erasmus Plus.

Vă așteptăm, așadar, pe  10 iulie, la Geobar, pe Strada Covaci, numărul 6, la prezentarea proiectului „Change and growth with young offenders”, de la ora ora 13:00.

Agenda evenimentului :

13:00 – 14:00 – Prezentarea proiectului „Change and growth with young offenders” (modalități de lucru, cum funcționează educația non-formală în inchisoare, blog, echipa, rezultate, participanți )

14:00 – 15:00 – Oportunități Erasmus Plus, Q&AToate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media