Ştiri

Asociația A.R.T. Fusion organizează în perioada 8-16 august, la Bușteni, training-ul pe campanii stradale, „Animate the Global Change”.

Timp de opt zile, participanți din România, Estonia, Ghana și Marea Britanie vor învăța cum să realizeze o campanie stradală pe teme globale.

În urma training-ului, pe 14 august, cei implicați vor putea pune în aplicare tot ceea ce au învățat și vor organiza o campanie stradală în Brașov, în Piața Sfatului, între orele 12:00  - 16:00, pentru a crește nivelul de cetățenie globală.

Campania stradală se va baza, de asemenea, și pe o mini cercetare pe care participanții o vor efectua în Brașov. Prin intermediul cercetării, ei vor putea măsura nivelul de cetățenie globală al persoanelor care locuiesc în regiune.

 Proiectul „Animate the Global Change” se desfășoară pe parcursul unui an. Scopul lui este acela de a le oferi membrilor asociațiilor partenere în proiect (din Europa și din Africa Occidentală), care lucrează cu tinerii, noi metodologii pe care ulterior să le folosească în comunitățile în care trăiesc pentru a produce schimbare și pentru a crea o societate mai funcțională.

„Animate the Global Change” este finațat de Comisia Europeană, prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 3.2, în parteneriat cu ACET (Togo - http://www.acet-international.org/), CISV (Coasta de Fileș - http://www.cisv.org/), Erinoor (Estonia - http://www.erinoor.ee/), YAG (Ghana - http://www.youthadvocatesghana.org/), Youth With a Global Vision (Marea Britanie - http://www.youthwithaglobalvision.org/).Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media