ŞtiriLuna decembrie vine cu un anunț important. Pentru că avem o Campanie Națională Antidiscriminare în plină desfășurare, ne-am decis să dedicăm un întreb blog unor teme precum diversitatea și respectarea drepturilor omului. 

Așa că, de azi, vă invităm să intrați pe blogul nostru „Fii parte la Diversitate!” - http://artfusion.ro/fiiparteladiversitate/

Vom avea multe „bunătăți” adunate pe acest blog, pornind de la detaliile despre proiectul „Fii parte la Diversitate!” pe care A.R.T. Fusion îl realizează în colaborare cu Fundația Noi Orizonturi și până la informații utile despre concepte precum diversitate, drepturile omului, stereotipuri și prejudecăți.

În curând, pe blogul proaspăt lansat, vom aduce în prim-plan 27 de povești adunate pe parcursul celor nouă Biblioteci Vii pe care le-am organizat în Luna Cărților Vii (noiembrie-decembrie). Bibliotecile Vii au fost realizate de Cluburile Impact, gestionate de Fundația Noi Orizonturi, în opt orașe ale țării (Iași, Cluj, Hârșova, Petroșani, Uricani, Dej, Călărași, Oradea).

La aceste Biblioteci de adaugă și cea organizată de Asociația A.R.T. Fusion în perioada 27-30 noiembrie, în Iron City.

Poveștile vor fi spuse de Cărțile Vii care au participat la aceste Biblioteci și ne vor vorbi despre prejudecățile cu care ei s-au confruntat și despre cum putem face o schimbare atunci când etichetăm oamenii din jurul nostru.

Blogul își propune să promoveze obiectivul proiectului „Fii parte la Diversitate!”, acela de a crește gradul de conștientizare asupra diversității și drepturilor omului. Campania Națională Antidiscriminare „Fii parte la Diversitate!” continuă anul viitor cu o serie de campanii stradale, dar până atunci, vă invităm să faceți o vizită noului nostru blog. 

* Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România (vezi site 

oficialfondong.fdsc.ro).

* Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media