Ştiri

În perioada 27-30 noiembrie Asociația A.R.T. Fusion organizează în cadrul Lunii Cărților Vii o Bibliotecă Vie, în Iron City din București.

Și pentru că scopul Bibliotecii Vii este acela de a promova diversitatea și dialogul între oameni, te provocăm și pe tine să te înscrii pentru a deveni Carte Vie la acest eveniment.

Dacă ai trecut prin situații în care ai fost discriminat/ă sau ai simțit că cei din jurul tău au tot felul de prejudecăți legate de tine sau legate de ceea ce faci, cu siguranță vrem să îți aflăm povestea. 

Ce face o Carte Vie?  Se lasă „citită” și își împărtășește povestea cu cei care doresc să o „răsfoiască” și să afle și alte perspective asupra vieții.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un scurt formular de înscriere pe care îl găsești aici și pe care, ulterior, îl poți trimite la adresa ale.tomescu@gmail.com. Termenul limită de înscriere este 16 noiembrie.

Ce este Luna Cărților Vii? Luna Cărților Vii face parte din Campania Națională Antidiscriminare Fii parte la Diversitate!. Poți citi mai multe informații despre acest proiect, aici

* Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România (vezi site oficialfondong.fdsc.ro).
* Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.
* Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și corenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media