Ştiri

În luna mai, o parte din echipa A.R.T. Fusion a facut o calatorie pâna în Sierra Leone, în cadrul unui curs de educatie globală.

La curs au participat în total 20 de lucratori de tineri din șase țări: Estonia, Ghana, Nigeria, România, Sierra Leone și UK.

Pe parcursul zilelor de curs au fost abordate aspecte si problematici globale precum - consumerism, muncă infantilă, comerț echitabil, învățare interculturală, actori globali, educație globală, cetățean și educator global.

După acest curs, participanții au mers acasă în comunitățile lor pentru a pregăti și susține ateliere pe tematicile globale menționate mai sus.

În septembrie, cei 20 de participanți se întâlnesc din nou, de această dată în România, unde vor participa la un curs avansat de educație globală.

Cursul este parte a proiectului “You are part of this world, be part of its future”, coordonat de Asociația A.R.T. Fusion în parteneriat cu Youth with a Global Vision (UK), NOOR (Estonia), Hope spring ( Ghana), ACDR(Nigeria) and ACIM (Sierra Leone) cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul “Tineret în Acțiune”, acțiunea 3.2. – Youth in the world.

Mai jos, aveți câteva imagini de la cursul din Sierra Leone, iar pentru a vedea albumul complet, click aici

Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media