ŞtiriAsociația A.R.T. Fusion a organizat pe 14 august o campanie stradală în cadrul proiectului „Animate the global change”.

Campania stradală este rezultatul unui training care s-a desfășurat în perioada 8-16 august, la Bușteni.Campania și-a propus să crească nivelul de conștientizare în rândul brașovenilor pe tema consumului responsabil de produse.

Aproximativ 200 de persoane au aflat prin intermediul campaniei stradale realizate de participanții la training-ul „Animate the Global Change” despre importanța consumului de produse locale, dar și despre impactul negativ pe care îl pot avea atunci când achiziționează produse fabricate de companii care apelează la practici neetice.

Mai mult, participanții la training și-au dorit ca prin campania stradală din Piața Sfatului să motiveze oamenii să fie mai atenți la produsele pe care le cumpără, să verifice originile acestora și condițiile lor de producție.

Proiectul „Animate the Global Change” se desfășoară pe parcursul unui an. Scopul lui este acela de a le oferi membrilor asociațiilor partenere în proiect (din Europa și din Africa Occidentală), care lucrează cu tinerii, noi metodologii pe care ulterior să le folosească în comunitățile în care trăiesc pentru a produce schimbare și pentru a crea o societate mai funcțională.

„Animate the Global Change” este finațat de Comisia Europeană, prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 3.2, în parteneriat cu ACET (Togo - http://www.acet-international.org/), CISV (Coasta de Fileș - http://www.cisv.org/), Erinoor (Estonia - http://www.erinoor.ee/), YAG (Ghana - http://www.youthadvocatesghana.org/), Youth With a Global Vision (Marea Britanie - http://www.youthwithaglobalvision.org/).


Cum a ieșit campania? Puteți vedea în imaginile de mai jos sau in galeria noastra foto:Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media