Ştiri”START – o viață de calitate în siguranță” își propune dezvoltarea unor măsuri integrate cu abordare sistemică și națională de prevenire și combatere a violenței domestice și a traficului de persoane, aducând următoarele elemente de noutate:

·          dezvoltarea unor noi competențe/atribuții în domeniul combaterii discriminării pe criteriul egalității de șanse și de gen, al fenomenelor de violență domestică și trafic de persoane.

·      proiecția unui mecanism național integrat, interinstituțional de prevenire, combatere, intervenție, monitorizare și raportare a cazurilor de încălcare a prevederilor legislative incidente în domeniile amintite.

Ei bine….dar există ceva concret și la îndemâna tuturor? Da! Prin intermediul acestui proiect se înființează o linie verde non-stop pentru victimele violenței domestice sau ale traficului de persoane. Până acum erau doar cele ale unor ONG-uri, dar cu un program limitat.

De ce A.R.T. Fusion în acest proiect?

Pentru că prin metoda nonformală folosită, Teatru Forum, este prezentată o situație realistă de violență domestică prin care publicul (autorități locale, județene, reprezentanți ai Ministerului Muncii, psihologi, profesori, elevi, reprezentanți ai Poliției Române și ai Jandarmeriei etc) intervine, urcă pe scenă, propune soluții în vederea schimbării acestei situații de opresiune.

Caravana națională ”START – o viață de calitate în siguranță” ajunge în 56 de orașe din România iar în 28 dintre acestea este jucată piesa de Teatru Forum “Nu mai da!” care vine în program imediat după dezbaterile despre fenomenul violenței domestice ținute de către reprezentanții menționați mai sus.

Sunt mult mai multe detalii despre acest proiect așa că află aici

 Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media