Proiecte / ÎncheiateProiectul IMPROVE urmareste cresterea gradului de constientizare a tinerilor cu privire la activitatile de implicare in comunitate, prin informarea acestora asupra voluntariatului in general si oportunitatilor oferite de activitatile de voluntariat la nivel national si international, punand accent pe valoarea educativa și formativa a voluntariatului oferita de programul SEV. Prin acest proiect Provobis si-a propus îmbunatatirea profilului voluntariatului in general si a programului SEV in special, printr-o serie de eforturi de comunicare pe diverse canale.

IMPROVE – Informare, Motivare si Promovare in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, este un proiect derulat de Provobis in parteneriat cu asociatia ART Fusion si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca

Asociatia A.R.T. Fusion a fost prezenta cu standuri de promovare si word-café –uri la care au fost invitati voluntari SEV si reprezentanti ai ONG-urilor partenere, la festivalurile si evenimentele organizate in cadrul proiectului IMPROVE.

Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media