Proiecte / ÎncheiateIn perioada februarie-august 2011, A.R.T. Fusion a reunit voluntari din 6 tari ale Europei (Italia, Spania, Portugalia, Letonia, Danemarca si Franta) in proiectul SEV Globe in the Mirror II. Tematica poiectului a fost educatia pentru dezvoltare si Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului si a urmarit sa creasca nivelul de constientizare si sensibilizare al tinerilor romani in ceea ce priveste educatia pentru dezvoltare si Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.

Stagiul SEV al voluntarilor, desfasurat pe o perioada de 6 luni, a cuprins o perioada de formare in care s-au desfasurat workshopuri pe diferite tematica proiectului si metode prin care acestia o pot aborda (educatie pentru dezvoltare, management de proiect, Teatru Forum, Biblioteca Vie, muzica, public speaking, workshopuri multimedia). Voluntarii SEV au organizat o campanie de constientizare cu privire la educatia pentru dezvoltare si Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului care a cuprins actiuni de strada, sesiuni de informare, workshop-uri cu elevi ai Scolii Speciale nr. 5 din Bucuresti, campanie on-line, workshopuri. Evenimentul final al campaniei, Herastrau Rafting, s-a intins pe perioada a 3 zile in parcul Herastrau din capitala si a fost o manifestare ce a avut ca mesaj: Reuse, Reduce, Recycle. In urma proiectului, voluntarii au dezvoltat abilitati de lucru in echipa intr-un mediu intercultura, abilitati de comunicare, competente de management de proiect, au adus o schimbare in propria viata, dar si in comunitatea in care si-au desfasurat stagiul SEV.

Globe in the Mirror II a fost un proiect initiat de Asociatia A.R.T. Fusion si sprijinit financiar de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune

Mai multe detalii despre proiect pe blogul proiectului pe care il puteti accesa AICI. 


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media