Proiecte / Încheiate„Experiential learning – a way for change” a fost un proiect creat și implementat de Asociația A.R.T. Fusion cu scopul de crește gradul de alfabetizare la nivel european.


Cum? Prin formarea unor multiplicatori care lucrează în domeniul alfabetizării.


Timp de șapte zile, 12 participanți din opt țări (Bulgaria, Germania, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania), toți cu experiență de lucru în domeniul alfabetizării, au participat la o serie de activități de educație non-formală și au experimentat ce înseamnă să lucrezi cu mai multe tipuri demetode participative.


Mai mult, pe parcursul celor șapte zile, participanții au avut ocazia să afle mai multe informații despre ce înseamnă alfabetizarea, despre tipuri de alfabetizare, dar și să discute despre metodele pe care fiecare dintre ei le folosesc acasă.

La finalul acestui workshop, multiplicatorii și-au îmbogățit cunoștințele în domeniul alfabetizării, și-au dezvotat competențe în zona de educație non-formală prin metode participative și au făcut schimb de experiențe, de metodologii și de bune practici în aria lor de muncă.

Mai mult, fiecare dintre ei a putut să descopere ce provocări aduce procesul alfabetizării în diferite părți ale continentului.

Proiectul a fost finanțat de Comisia Europeană prin programul "Învățare pe tot parcursul vietii" - ateliere Grundtvig.Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media