Proiecte / ÎncheiateOrganizatia Youth with a Global Vision in colaborare cu Asociatia A.R.T. Fusion implementeaza proiectul “Don’t Judge a book by its covers” folosing metoda Biblioteca Vie.


Proiectul va fi implementat in doua comunitati, Romania si Anglia. Tema proiectului este Diversitatea si includerea sociala. Scopul proiectului este de a-i aduce pe oameni mai aproape de acceptarea diversitatii prin folosirea unei metode unice si interactive. Obiectivele proiectului sunt de a capacita organizatii din Anglia sa implementeze la randul lor metoda Biblioteca Vie in lucrul in comunitati pe teme care vizeaza diversitatea, de a concepe un ghid pentru diseminarea si multiplicatea metodei Biblioteca Vie la nivel international si european dar si in activitatile directe cu tinerii, impotriva prejudecatilor si stereotipurilor. Publicul tinta sunt oameni de toate varstele care au prejudecati fata de oameni de alta etnie, religie, origine, statut social, persoane cu dizabilitati samd.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa accesati situl: http://donotjudgeabookbyitscovers.blogspot.com/

Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media