Proiecte / ÎncheiateAsociatia A.R.T. Fusion a organizat in perioada 23-30 Noiembrie 2011, cel de-al doilea workshop realizat prin programul Grundtvig, cu suportul Financial al Comisiei Europene. Workshopul a avut loc in localitatea Busteni, Romania.

Cursul a adunat 12 participanti din Italia, UK, Romania, Grecia, Letonia, Polonia, Turcia, Franta si Spania. Participantii au fost atent selectionati pentru a corespunde profilului cursului, cu un interes in aria diversitatii si in a invata metoda Biblioteca Vie.

Principalul scop al proiectului a fost acela de a oferi suport lucratorilor de tineret ce lucreaza direct cu tinerii in sfera incluziunii sociale si a diversitatii. Participantii au fost instruiti cum sa implementeze metoda Biblioteca Vie, dar au primit informatii si despre alte metode ce pot fi folosite in activitatea lor. Limba de lucru pe parcursul cursului a fost engleza.

Metodologia cursului a constat in invatarea prin experienta – in timpul procesului de invatare participantii au explorat diferite metode din aria diversitatii si au avut ocazia de a analiza, planifica, simula si evalua o Biblioteca Vie.

Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media