Proiecte / ÎncheiateAsociatia A.R.T. Fusion, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si Fundatia Noi Orizonturi au organizat prima parte a Campaniei Esti spectator? Ia ARTitudine!
Aceasta si-a propus ca, prin mijloacele artei participative, tinerii sa isi dezvolte atitudini pozitive fata de grupurile vulnerabile la indiferenta si discriminare.

Campania s-a implementat la nivel national, instrumentul principal care s-a folosit in cadrul campaniei fiind arta participativa, in special teatru forum.

In Bucuresti, in perioada 24-26 mai 2007 a avut loc Festivalul Esti Spectator? Ia ARTitudine! editia I .
Festivalul a adus in fata publicului, pe terasa LA MOTOARE, timp de trei zile, o serie de activitati: dezbatere publica cu Dan Puric si Mircea Toma, patru piese de teatru legate de tematica discriminarii (Amare Rromentza, Sigma, A.R.T. Fusion, Asociatia Baraka), expozitie foto (cu sprijinul Fundatiei Soros Romania, Fundatia Motivation Romania, Agentia de Monitorizare a Presei), doua seri de proiectie cu scurt metraje, spoturi (cu sprijinul Cotidianul si U.N.A.T.C) si un concert cu Blazzaj, Luna Amara, Kumm si DUTEVINO in 26 mai.

Beneficiarii directi ai acestui festival au fost in numar de aproximativ 4200. Festivalul a fost realizat cu sprijinul 24- Fun, Cotidianul si Laptaria lui Enache.


Parteneri media

B24FUN Cotidianul

Televiziunea Romana Kiss
FM

Tabu Popcorn Observator Cultural Time
Out Bucuresti Feeder.ro

Alternativ Implica-te Port.ro OnlineStudent.ro adverb HotNews.ro


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media