Proiecte / ÎncheiateAsociatia A.R.T. Fusion, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si Fundatia Noi Orizonturi si-au unit din nou fortele in 2008 pentru a activa, prin mijloacele artei participative, constiinta tinerilor privind problematica discriminarii si a intolerantei la nivel local in Bucuresti, dar si la nivel national in: Timisoara, Slobozia, Constanta, Valea Jiului, Iasi, Tg. Jiu, Suceava, Drobeta Turnu Severin, Sibiu.

Campania Esti Spectator? Ia ARTitudine! si festivalul cu acelasi nume din Bucuresti s-au realizat cu suportul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune si Administratia Fondului Cultural National.

In cadrul campaniei, au avut loc activitati ca: Expozitie de fotografie, Dezbatere ce i-a avut ca invitați pe Prof.Univ. Vintila Mihailescu si pe Dragos Bucurenci, piese de teatru: "Stateam intinisi pe pat" (Teatrul de Curte si Garaj Aualeu), "Condimente" - Piesa mimico-gestuala (A.R.T. Fusion), "Oedip Salvat" (Teatrul Studentesc POD), "Interviu cu un domn care a vrut sa schimbe putin lumea" (Anka Doczi), Proiectie video - scurt metraje si spoturi, Animatie stradala in PArcul Cismigiu, Tineretului si Piata Unirii, piesa de Teatru Forum: "Omu cu Visu" (Asociatia A.R.T. Fusion), Spectacol de Foc - Trupa Shadows, Concert COMA unplugged TRAVKA, VITA DE VIE, Lemon &Visuals by Optic Cluster si Ani Lumina.


DG EDU and CULT Tineret

AFCN CNCD FNO

Parteneri media


24fun hotnews yazee Port.ro RadioLynx RFI Ziua

PhotoMagazine RRC anyplace organizez.ro

Observtorul Cultural Blue Media Studio Image Writers


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media