Proiecte / Încheiate

În perioada decembrie 2012 – decembrie 2013, Asociația A.R.T. Fusion a desfășurat proiectul „Act for What You Believe”, proiect ce a fost creat din nevoia de a căuta un răspuns la problemele sociale reprezentative atât pentru Europa, cât și pentru Africa.

Proiectul a urmărit capacitarea a 6 organizații de tineret din România, Slovenia, Bulgaria, Tanzania, Uganda și Ghana în utilizarea teatrului imagine și a teatrului forum ca metode de lucru sociale pentru a îmbunătăți gestionarea conflictelor și a cazurilor de opresiune din comunitatea locală.

22 de lucrători de tineret și voluntari au facut parte dintr-un proces intensiv de învățare experiențială care a inclus sesiuni de învățare interculturală, educație globală și metodologie specifică pentru dezvoltarea de competențe de bază în lucru cu metoda teatru forum.

Rezultatele principale ale proiectului sunt:

* O rețea de multiplicatori de Teatru Forum activă în Europa și Africa

* Un manual scris în limba engleză care reprezintă o resursă pentru orice persoană interesată  sa folosească Teatru Imagine și Teatru Forum. Îl puteți descarca  de aici.

* Impact asupra a mai mult de 1000 de beneficiari direcți care au încercat să găsească o soluție la probleme sociale cu care se confruntă la nivelul comunității lor

* Un film resursă creat pe bază experiențelor avute în proiect ( îl puteți vizualiza aici)

Proietul a fost organizat de Asociatia A.R.T. Fusion cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.


Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media