Proiecte / ActivePERIOADA DE DESFĂȘURARE:

              02.04.2018-01.12.2018

 

DE CE ACEST PROIECT?

            Îmbogățirea sau cunoașterea somatică reprezintă cunoștinte experimentale care implică simțurile, percepția și reacția minții și a corpului. Învățarea ce are la bază conectarea cu coprul cuprinde trei abordări. Putem învăța despre corp prin anatomie, fiziologie, principii de dezvoltare și mișcare. Învățăm de la corp prin implicarea și înțelegerea inteligenței locale în corp. Învățarea împreună cu corpul poate fi o abordare mai activă, agrenată prin simțuri, mișcare și răspuns. Acest proiect se concentrează mai mult pe ultimele două.

 

 

SCOP ȘI OBIECTIVE:

             Scopul principal al proiectului este de a introduce lucrătorilor din domeniul tineretului și facilitatorilor de învățare non-formală metode de învățare bazate pe interacțiunea cu corpul și mișcarea, explorând modul în care abordările și metodele de învățare încorporate pot fi utilizate în diferitele realități în cadrul activității de tineret și a educației nonformale .
Un alt obiectiv important al proiectului este de a permite participanților să lucreze la nivel internațional prin dezvoltarea competențelor lor în conformitate cu modelul de competență internațional al formatorilor. La sfârșitul mobilității, participanții: - vor putea să înțeleagă și să faciliteze procesul de învățare individuală și de grup folosind metodologii de învățare integrate - să pună în practică competențele lor de a învăța să învețe - să dezvolte competențe specifice abordărilor de învățare încorporate - să aibă capacitatea de a proiecta și implementa programe educaționale axate pe abordări de învățare încorporate.

 

ACTIVITĂȚI:

Activitatea principală a proiectului constă într-un curs de formare, care va avea loc în perioada 3-12 august 2018, în Băile Tușnad, România. Grupul țintă al acestei mobilități sunt lucrătorii de tineret, educatorii și facilitatorii de învățare non-formală, care sunt membri sau voluntari ai organizațiilor partenere, sunt implicați zilnic în activitatea organizațiilor partenere și sunt capabili să pună la dispoziție instrumente, idei și competențe dezvoltate în practica.

 

LA CE NE AȘTEPTĂM?

            Participanții își vor îmbunătăți competențele și vor aduce noi metode, idei și energie  care vor duce la formarea unei baze pentru dezvoltarea de inițiative, activități și oferirea de noi oportunități de învățare pentru grupurile țintă din organizațiile participanților. Această experiență de învățare va extinde competențele și abilitățile profesionale ale participanților, precum și oportunitățile profesionale și contribuția individuală la promovarea programelor de învățare holistică și inovatoare pentru tinerii din întreaga Europă. Participanții vor deveni mai conștienți de procesele echipei și de modul în care acestea afectează eficacitatea echipei.

După acest curs de formare ne așteptăm ca participanții să organizeze cel puțin un atelier de lucru pentru membrii organizației și comunității locale care să se bazeze pe concepte și metode învățate pe parcursul cursului.

 

 

PARTENERI:

A.R.T. Fusion este organizația gazdă și partenerii sunt:

ProAtlântico – Associação Juvenil (Portugalia)

Unique Projects (Lituania)

Seiklejate Vennaskond (Estonia),

Xeracion Valencia (Spania)

MLADINSKI CENTER DRAVINJSKE DOLINE (Slovenia)

YOU IN EUROPE (Grecia)

Piepildīto sapņu istaba (Letonia)

Proiectul Embody Change este organizat cu suportul Erasmus+, program al Uniunii Europene. 
Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media