Power of theatre – Act your Human Rights

Proiectul a avut ca scop abilitarea a 8 asociații de tineret din UE și Balcanii de Vest care lucrează în domeniul drepturilor omului și incluziunii prin sprijinirea lucrătorilor tineri cu diferite instrumente eficiente de teatru, schimburi de experiență și de idei.

Evenimentele principale ale proiectului au fost:

Activitatea 1- Curs de formare privind drepturile omului, educație și incluziune, folosind instrumente de teatru - Durres, Albania, unde au fost prezenți 32 de participanți iar colega noastră, Gabriela Dinu-Teodorescu a fost formator.

Activitatea 2- Schimb de tineri: Incluziune  si educatie pentru drepturile omului în Pogradec, Albania, cu 40 de participanți

Activitatea 3- Seminar: Schimbul de practici și cele mai bune experiențe în rândul lucrătorilorde tineret cu experiență  în domeniul Drepturilor Omului în , Struga, FYROM Macedonia.

După  activitățile internaționale participanții au pregătit workshop-uri / training-uri în cadrul comunităților locale, pe teme legate de educaţia pentru drepturile omului și de teatru.

Proiectul a fost organizat cu suportul Erasmus+, program al Comisiei Europene în perioada martie-noiembrie 2016 iar organizaţiile partenere au fost:

1.            Youth4Society – Albania

2.            GTC- UK

3.            Zenith Group- Turkey

4.            Blink- Kosovo

5.            MladiInfo International – Macedonia

6.            TDM 2000- Italy

7.            A.R.T Fusion-Romania

8.            C.E.T Platform-SerbiaADRESA
Str. Marin Serghiescu, Nr. 14, Apt. 6.
Sector 2 București

COPYRIGHT
A.R.T. Fusion