Monica Tudorache

Visătoare, curioasă, feministă, activistă.

O înșiruire de cuvinte. Pentru că asta e ce fac eu aici, înșir cuvinte și vă povestesc despre ce minuni mai fac artfuzionistele. Îmi place să scriu povești despre oameni, iar aici mă ocup de comunicarea organizațională, să vă spun și vouă cine aduce magie în comunități și cum face asta.

Cred în schimbare, așa că m-am dus la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, cu gândul că o să învăț să schimb lumea după trei ani de studii. I-am terminat și pe următorii doi de master la aceeași facultate, un master cu un nume tare lung, Politicile egalității de șanse în context românesc și european, și îmi doresc să mă înscriu la doctorat, pentru că mă pasionează subiecte precum participarea cetățenilor la viața publică și schimbări de jos în sus.

De-asta sunt și ONG-istă de câțiva ani, încerc să mă implic pe unde pot, cum pot, să dau o mână de ajutor la consolidarea societății (civile) românești. În ultimul an, am fost expert în egalitate de gen la Asociația Necuvinte, am participat la cursurile din programul #trillenials, am făcut voluntariat, am plecat în călătorii pe ape, cu capu-n nori, și m-am întors de fiecare dată acasă, în București, orașul de care sunt veșnic îndrăgostită. Poate din cauza străzilor întortocheate și misterioase. Alte mari iubiri în viața mea sunt marea și cuvintele. Preferatele mele au rămas cele despre cum vreau să schimb lumea.ADRESA
Str. Marin Serghiescu, Nr. 14, Apt. 6.
Sector 2 București

COPYRIGHT
A.R.T. Fusion