Media / Comunicate

Pe 30 septembrie, de la ora 18:00, la Zeppelin Pub, Asociația A.R.T. Fusion lansează proiectul „Pornește motorul schimbării în comunitatea ta!”.

Pornește motorul schimbării în comunitatea ta!” este un proiect realizat în parteneriat cu Fundația Parteneri pentru Dezvoltarea Locală (FPDL) și gândit pentru tineri cu scopul de a-i încuraja să devină cetățeni activi, adulți care nu rămân indiferenți la problemele din jurul lor, ci aleg să provoace schimbări în bine în viața lor și a celor din jurul lor.

În cadrul proiectului, Asociația A.R.T. Fusion va merge în șase licee mărginașe din București: Grupul Școlar Industrial „Elie Radu”, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu" și Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coanda".

Elevii din cele șase licee vor participa la diferite ateliere de formare în metodele: Teatru Forum, Bibliotecă Vie, Photo Voice și organizare comunitară, susținute de 12 profesori și de 18 voluntari A.R.T. Fusion.

Prin intermediul acestor atelierele, liceenii vor avea ocazia, pe de-o parte, să se cunoască mai bine, să își înțeleagă nevoile, dorințele, problemele, dar să și identifice soluții pentru ceea ce îi nemulțumește. Pe de altă parte, ei vor putea să preia metodele învățate și să le folosească în viitor pentru propriile lor inițiative sociale.

Proiectul „Pornește motorul schimbării în comunitatea ta!” se derulează în perioada mai 2014 – decembrie 2015.

 

Mai multe detalii despre desfășurarea „Pornește motorul schimbării în comunitatea ta!”, despre cum vor fi organizate atelierele, dar și informații despre cercetarea sociologică pe care A.R.T. Fusion o va realiza pe parcursul proiectului vor fi discutate în cadrul evenimentului de lansare de pe 30 septembrie, de la ora 18:00, la Zeppelin Pub.

Puteți confirma prezența la eveniment printr-un mail la adresa: oana.voncick@gmail.com

Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România (vezi site oficial www.fondong.fdsc.ro) cu suma de 63554 euro.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

 

***

Despre Asociația A.R.T. Fusion  - http://artfusion.ro/ ; https://www.facebook.com/art.fusion.ro?ref=br_tf

Misiunea A.R.T. Fusion este aceea de a crea schimbare socială prin responsabilizarea oamenilor din comunitate, iar vizunea este aceea a unei lumi în care fiecare este conștient de rolul lui în societate la nivel global și aduce o schimbare în comunitatea în care vrea să trăiască.

Asociația își desfășoară proiectele pe două mari dimensiuni, globală și socială. Prin proiectele pe care A.R.T. Fusion le realizează pe dimensiunea de responsabilitate socială, asociația își propune îi facă pe oameni conștienți de rolul lor în societate și să îi încurajeze să ia atitudine față de problemele din comunitate, iar prin educație globală, A.R.T. Fusion încearcă să crească nivelul de participare activă în probleme globale în rândul oamenilor.


Persoană de contact:
Oana Voncick – PR A.R.T. Fusion
oana.voncick@gmail.com
0726755200Toate

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media