Implică-te / Voluntar

Un dicționar ar lămuri termenul de „voluntar” ca o persoană care se oferă să se implice într-o activitate guvernat de bunăvoie și dezinteres. Unii ar zice ca voluntarul e o persoană tânără care vrea să acumuleze experiență profesională, iar alții ar zice că voluntarii sunt oameni curajoși care vor să salveze lumea. La A.R.T. Fusion spunem că voluntarul este o un om cheie, o persoană foarte importantă care participă direct și activ la proiectele desfășurate în cadrul asociației.

Voluntarii noștri se implică în toate aspectele asociației. Aminim aici Școala de Educație Globală, Școala de Teatru Forum, Biblioteca Vie, ai căror facilitatori sunt ambasadori activi ai metodelor non-formale promovate de noi, însă avem voluntari care se implică și în zona administrativă și de organizare de evenimente.

Vrem să menținem motivația voluntarului prin a oferi un cadru bun pentru evoluția sa. Da, vom semna împreună un contract de voluntariat, iar la finalul perioadei de colaborare acordăm adeverință de voluntariat/practică. Oferim tot suportul necesar unei dezvoltări atât personale, cât și profesionale, într-un mediu tânăr, ambițios și foarte creativ. De asemenea, oferim posibilitatea participării la proiecte naționale și internaționale și la diferite evenimente pentru staff-ul asociației, precum și prioritate pentru posturi plătite în funcție de finanțările prezente în asociație la momentul respectiv.

Cum poți deveni voluntar al A.R.T. Fusion? E simplu! Te invităm să completezi formularul disponibil pe pagina noastră web/de mai jos. Noi te vom înscrie într-o bază de date și te vom contacta pentru a te anunța inițiativele la care poți participa. De asemenea, poți urmări știrile actualizate despre activitățile noastre, iar noi îți așteptăm înscrierea. Bineînțeles că dacă ai o idee de implicare voluntară și orice gând în acest sens, ne poți scrie oricând pe adresa voluntar.artfusion@gmail.com.Toate
Daca dupa ce ai parcurs sectiunile website-ului, te-ai hotarat sa te implici voluntar in proiectele A.R.T. Fusion tot ce trebuie sa faci e sa ne raspunzi la cateva intrebari despre tine :)

Cum te cheama? : Pe ce data te-ai nascut?: Stai in Bucuresti? : Da Nu

Nu vrem CV-uri complicate, doar sa ne spui cateva cuvinte despre tine si motivatia ta de a deveni voluntar :): In ce fel de proiecte artfuzioniste iti doresti sa te implici? : Ne place sa comunicam, asa ca un prim pas e sa ne lasi adresa ta de e-mail si un numar de telefon.
Email: Telefon: Cod de securitate: Pentru a trimite mesajul copiaţi codul.

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media