Despre

Campania stradală este o dimensiune alternativă de schimbare socială. Scopul campaniei stradale este acela de a identifica problemele din cadrul unei comunității, iar prin intermediul folosirii unor metode de animație stradală (teatru de stradă, flash mob, jonglerie, clovnerie etc.) și prin crearea contextului potrivit de punere în aplicare, să-i facă conștienti pe oameni de problemele existente în comunitatea lor și de posibilele căi de soluționare a acestora.

Cu ajutorul campaniilor stradale poți ajunge în locuri în care alte metode de intervenție socială nu reușesc să ajungăpe stradă, pe nisip, pe iarbă, într-o parcare sau în mijlocul orașului și le oferă șansa celor din jur să asiste atâta timp cât doresc, din momentul în care doresc.

În anul 2008 am organizat prima campanie stradală în cadrul proiectului “Atitudine pe strada ta”, unde echipele care au lucrat folosind animația stradală i-au luat pe trecători prin surprindere și i-au fascinat cu un spectacol colorat, promovând astfel toleranța și îndemnând oamenii să ia atitudine.


Prezentare "Campanii Stradale" (limba engleză)
Inapoi

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media