Despre / Membri

  • Roxana a fost angajată a Asociației A.R.T. Fusion din 2008 până în septembrie 2013, când a pornit într-o aventură de doi ca studentă într-un program de master Erasmus Mundus Master în Advanced Develpoment in Social Work. În cei 5 ani de activitate în cadrul Asociației A.R.T. Fusion, a contribuit la dezvoltarea strategică a organizației prin coordonarea proiectelor asociației alături de echipă A.R.T. Fusion. Este licențiată în Comunicare și Relații Publice și absolventă a unui master în Comunicare managerială și Resurse Umane, are o experiență de peste 5 ani în domeniul ONG, iar în prezent se implică în Asociația A.R.T. Fusion ca membru asociat în board cu pregătire pe partea de consultanță și formare în cadrul a diferite proiecte.

  • Carmen Marcu este membru fondator și Președintele A.R.T. Fusion din 2005. De-a lungul anilor Carmen a contribuit la managementul organizației prin scriere și implementare de proiecte, dezvoltare organizațională, reprezentare, realizare de manuale de teatru forum și materiale de vizibilitate. Are o experiență de 10 ani în domeniul non-guvernamental având preocupari în promovarea bunelor practici în voluntariat (național și internațional), dezvoltarea de proiecte și standarde pentru voluntariatul corporatist, livrare de traininguri pe diverse teme (educație nonformală, scriere de proiecte, înfiintare ong, managementul voluntarilor) și consultanță în management organizațional. Este licentiată în Psihologie, Universitatea București, și are un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane la SNSPA. In prezent ocupă poziția de Director Comunicare la Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat și este Vicepreșidente al Federației VOLUM – Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în Romania.

  • Trainer și Consultant Programe A.R.T. Fusion Competențele dezvoltate de Andreea prin munca ei pe 3 continente începand din 2003, cu nenumarate organizații și rețele (cu roluri de trainer, facilitator, moderator, coordonator, consultant, activist, etc.) se reflect în aspecte cheie ale A.R.T. Fusion în momentul de față. În cadrul A.R.T. Fusion Andreea lucrează pe partea de dezvoltare strategică a asociației, conceperea de proiecte și cereri de finanțare, dezvoltarea de materiale educative și de suport, în partea de formare și consultanță necesară pentru proiectele internaționale sau locale. Focusul tematic al Andreei se concentrează pe educația globală, metodele teatrului celor opresați, proiectele intercontinentale, campanii stradale, învatare interculturală, mentorat, dezvoltare materiale educative.

  • Maria Butyka este membru fondator A.R.T. Fusion. Este absolventă a Facultății de Științe Economice - Babeș Bolyai Cluj-Napoca și absolventă Masterat în domeniile Managemetului de Proiect și Campanii de Comunicare- FJSC, București. În cadrul A.R.T Fusion este voluntară, trainer și Joker în metoda Teatru Forum și Biblioteca Vie.Periodic initiază proiecte în cadrul A.R.T. Fusion. Are o vastă experiență în domeniul educației nonformale activând ca formator din 2003 și ca Director de Program în cadrul Fundației Noi Orizonturi.

  • Mihai Marcu este membru fondator și vicepreședinte al Asociației A.R.T. Fusion, colaborator în activitățile artistice, cu experiență în asigurarea de compoziții muzicale și interpretare, având participări în festivaluri și campanii de atitudine: Ești Spectator? Ia ARTitudine, FanFest, Formigine per la Pace, Nipiia RockFestival (Groenlanda). A absolvit Științe Juridice în cadrul Universității București. Mihai are o vasta experiență în domeniul muzicii, cu o activitate susținută în formațiile EYEDROPS și DUTEVINO. In prezent Mihai este voice-over la Meridional Media în campanii de publicitate și de tip social, sound-designer și producător materiale video și audio, muzică pentru spoturi publicitare și filme.

  • Denisa Ionescu este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion. Cu o experiență de 13 ani în sectorul nonguvernamental, Denisa a luat parte la dezvoltarea de programe educaționale, programe de potențare a sectorului nonguvernamental în diverse organizații nonguvernamentale din Romania, dar nu numai. În cadrul A.R.T. Fusion, Denisa a contribuit alături de ceilalți membri fondatori la utilizarea Teatrului Forum în Romania, ca metoda de intervenție și schimbare socială. Denisa a fost implicată în A.R.T. Fusion ca trainer, actor de teatru forum, coordonator voluntari, dar și dezvolator de proiecte. În prezent, Denisa coordonează ENNA, o rețea europeană de organizații nonguvernamentale, cu sediul la Bruxelles. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, secția Psihologie (din cadrul Universității București) și Masterul de Comunicare Managerială și Resurse Umane din cadrul Facultății de Comunicare și Resurse Umane (SNSPA). Începând cu anul 2013, Denisa nu mai face parte din Consiliul Director al asociației

  • Radu Neagu este membru fondator al Asociaței A.R.T. Fusion, colaborator în activitățile artistice cu experiență în asigurarea de compoziție coloane sonore și participări în festivaluri și campanii de atitudine: Formigine per la Pace, Ești Spectator? Ia ARTitudine 2007-2008, FanFest 2007-2008, StufStock 2008, Verde STOP 2008. Până la vârsta de 32 ani a acumulat o impresionantă cariera ca percutionist, cântând încă de la vârsta de 15 ani. A fost membru în formațiile ca Novocaine și Crize, iar în prezent este membru al formatiilor DUTEVINO (percuție) și LEMON (percuție, chitară, voce). In perioada 2007 - 2011 a lucrat ca producator muzical și inginer de sunet la peste 25 de proiecte muzicale (albume de muzică și piese) cu mai mult de 15 artiști români și străini, în cadrul LEMON STUDIOS.

  • Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, secția Psihologie din cadrul Universității București, Laura este membru fondator al Asociației A.R.T. Fusion și colaborator în activitatea Departamentului PR. Activează în domeniul ONG-urilor ca voluntar încă din 2003 acumulând experiență în animație și teatru social și începând cu 2005 a ales o carieră businesss în domeniul Resurselor Umane, rămânând alături de activitatea asociației în întâlnirile consiliului director și în cadrul evenimentelor publice.

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media