Despre / Echipa

  • Proaspăt venită în țară după 6 ani petrecuți în străinătate, mi-am găsit locul în echipa A.R.T. Fusion din decembrie 2018, responsabilă de două proiecte europene pentru tineri. Studiile în Relații Internaționale și Migrație le-am terminat în Marea Britanie, unde am lucrat și cu Crucea Rosie din Londra și am făcut voluntariat atât în cadrul universității cât și în afară, în Tunisia si Egipt. Înainte șă decid să ma întorc acasă, am lucrat într-o organizație europeană în Paris în domeniul managementului de proiecte europene și la o școală de limbi străine în Cairo. Voluntariatul face în continuare parte din viața mea, în timpul liber mă ocup de cercetare de informații din țara de origine cu Consiliul National Român pentru Refugiați și organizez dezbateri si evenimente în cadrul inițiativei Casa Activistului. Timpul ce mai ramane îl petrec călătorind, redescoperind România și citind.

    Mai departe
  • Din 2010 mă numesc voluntară, un titlu la care aspiram în perioada adolescenței mai mult decât intrarea la liceu. Mi-am început activitatea ca voluntară a Asociației Grupurilor Locale de Tineret- A.G.L.T., unde m-am format, am crescut și am căpătat competențe de animator socio-educativ. De atunci lucrul cu copiii a căpătat un loc principal în activitatea mea, definindu-mi domeniul de activitate. A.R.T. Fusion a sosit după 7 ani activi de voluntariat, când a culminat cu angajarea mea pe postul de coordonator comunicare. Compun, gândesc și transmit în scris sau vizual ce face A.R.T. Fusion când e în mișcare. Sunt viitor asistent social, pasionată de acest domeniu și de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la care studiez în București. Sunt educatoare și învățătoare, terminând specializarea educator- învățător din cadrul Colegiului Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” din Constanța. Vara sunt mereu călătoare, iarna și în restul timpului mă bucur de România și descopăr tot ce îmi sare în ochi. Adrenalina și cerul îmi dau încredere iar piesele de teatru și oamenii inspirație.

  • În prezent Coordonator pe Teatru al celor Opresați în A.R.T. Fusion din luna mai 2014. Am participat la Școala de Teatru Forum 2 (2012) și din 2013 am fost responsabilă de activitățile educaționale din cadrul Școlii de Teatru Forum 3. Facilitez ateliere de Teatru Forum și formez alte persoane pentru a lucra cu metoda. Sunt trainer format in metoda ESPEREŸ ș susțin ateliere de comunicare și sedințe individuale de consiliere pentru părinți din 2012. Am organizat workshop-uri în colaborare cu Asociația AVATAR, Centrul Educațional Copiii Montessori și Iângă Pingași, am scris mai multe articole pe teme de educație, parenting,relaționare și inteligență emoțională. Ca formare profesională, am urmat liceul Economic Virgil Madgearu, iar în clasa a XI-a mi-am dat seama că mă interesează psihologia și nu economia. Am urmat Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, secția Asistență Socială, master în Evaluare și supervizare în Asistența Socială și în acest an (2014) urmează să finalizez doctoratul în Sociologie cu teza ”Inteligența emoțională și voluntariatul”. Pe plan personal, m-am căsătoritîn 2003 și din 2010 am devenit mama lui Bogdan, de la care am învățat mai multe despre mine, despre viață și relații decât din toate experiențele mele anterioare. Asta sunt eu, Gabriela, cu rolurile despre care v-am spus și cu altele. Imi place să citesc (Eliade este autorul meu preferat – aceeași zodie ca mine), să mă plimb și sunt pasionată de dezvoltare personală și ezoterism.

  • Fac voluntariat constant din 2012 și plănuiesc să continui cu voluntariatul chiar și acum când fac parte din echipa A.R.T. Fusion. Până să ajung la A.R.T. Fusion, am avut o groază de joburi, de la operator interviu pentru firme de marketing și research, la barman în Centrul Vechi vreo doi ani, de la agent de turism 3 luni, la vânzător în Cora pentru o zi, asistent producție evenimente, concerte, festivaluri la Asociația Star Education până acum 1 lună. Ca pregătire profesională, am terminat ASE, CSIE, specializarea Cibernetică. Sunt, de asemenea, facilitator de Teatru Forum generația 2.0 și multiplicator de metode pentru dezvoltarea și implementarea de campanii stradale (metodele sunt: Teatru Imagine, Teatru de stradă, animație stradală, Bibliotecă Vie, etc). În timpul liber îmi place să zbor cu planorul, să fac drumeții pe munte și să înot.

  • Din anul 2011 am intrat în contact cu A.R.T. Fusion și de atunci nu ne-am mai deconectat. Am început activitatea ca voluntară în echipa de promovare a Serviciului European de Voluntariat și m-am alăturat pe parcurs și altor evenimente și proiecte susținute de asociație. In martie 2013 am trecut la nivelul următor și am început un stagiu de internship pe campania 2%. Finalul stagiului a culminat cu angajarea mea în A.R.T. Fusion. In prezent, în cadrul asociației sunt Director Executiv și Responsabilă pe coordonarea metodei Biblioteca Vie. Sunt absolventă în cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), Facultatea de Științe Politice, specializarea Sociologie. In timpul liber , vara și toamna îmi place să conserv borcane cu murături, zacusă și dulcețuri, iarna mai căzând, mai alunecând - practic snowboarding-ul.

Ultimele ştiri


Contact

Romania, Bucuresti, sector 2, 021015
Strada Marin Serghiescu, nr. 14, apt. 6.
blocul de vizavi de pub-ul Zeppelin
Email: art_fusion_romania@yahoo.com


Facebook

Finanţatori

SusţinătoriParteneri

Parteneri media